duminică, 9 februarie 2014

Il tredicesimo apostolo (2011) – Al treisprezecelea apostol Serial Online Subtitrat

Il tredicesimo apostolo - Il prescelto (Al treisprezecelea apostol - Alesul) este un film serial italian din 2011. Serialul a fost difuzat în premieră pe Canale 5 și retransmis pe Mediaset Extra în perioada 4 ianuarie 2012 - 7 februarie 2012. Este regizat de Alexis Sweet. La realizarea scenariului a participat și scriitorul Gianfranco Nerozzi. Serialul a fost apreciat pozitiv de către telespectatori.



Gabriel Antinori (Claudio Gioè) este un tânăr preot și profesor de teologie. Iubit de studenții săi, Gabriel se ocupă cu studiul paranormalului la limita dintre știință și credință. Animat de dorința de a explora misterele vieții, Gabriel colaborează cu Congregația Adevărului, o instituție ecleziastică care verifică științific evenimente inexplicabile, instituție condusă de Monseniorul Demetrio Antinori (Luigi Diberti), unchiul lui Gabriel. Gabriel Antinori se întâlnește cu psihoterapeutul Claudia Munari (Claudia Pandolfi) în timp ce cercetează doi gemeni care levitează la 2 metri deasupra podelei (în episodul 1). Părintele Gabriel se visează mereu că este pe acoperișul unei case, iar mama sa încearcă să-l salveze, murind ea în locul lui. Lui i s-a spus că tatăl său s-a sinucis, iar mama sa a murit în condiții misterioase, fiind crescut de către unchiul său Demetrio Antinori. Curând se dovedește că de cercetările sale se interesează și o persoană misterioasă, Bonifacio Serventi, care a făcut experimente paranormale pe oameni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More