marți, 24 septembrie 2013

RAVAS CATRE UN SOCRU NA-RAVAS!

Nene socrule sa traiesti, ca tare rau imbatranesti si repede te mai prostesti! Pana la accidentul cu alicele zburatoare si padurea... lata, n-as pune capul ca judecai mai cu temei, dar de atunci pana mai acana parca ai luat-o cu totul razna. Sa fie oare adevarat ca daca te impusti in "oua" incepi sa ai halucinatii? Pai ce intrebare mai "soft" sa-mi pun cand constat ca domnia ta vezi manifestand prin orasele Romaniei 2013, asa mai spre toamna, 300 000 de nazisti? Si ma mai intreb, firar sa fie, cum de nimeni nu stie, doar matale Iliuta, ca din cei 19 milioane pretinsi la referendum acum ajunsera peste 20? Sa fie dupa cum "bate"vantul?

Carevasazica frate, cand 10 000 de "bine platiti" strigau "Jos Guvernul Boc", toate pareau in regula!Nu mai erau nazisti, erau cetateni onesti si erau exact cat trebuia ca Boc si cu ai lui "sa se duca dracului"! Si s-au dus! Acum insa cand zeci de mii, seara de seara, va cer sa plecati si voi, iata cata decenta ca acestia nu v-au trimis dracului, nu mai este in regula. Pai mai nene "vanatule", de ce acestia sunt nazisti si aceia nu? De ce 10 000 sunt mai indreptatiti sa ceara si sa obtina demisia unui Guvern si 30 000 nu au acest drept?

 Mai frate, zau ca ai dreptate, iata cum uitaram noi cu totii, ca voi PSD-istii, aveti o democratie "originala" made Ion Iliescu! Gata, ne-am dumirit, chiar ne-am amintit ca si domnia sa tot de un fel de nazisti se temea pe atunci, drept pentru care grabnic chema minerii! Norocosul de el. Ingrijorarea matale, sincer, o inteleg pentru ca minerii lui "dottore", ăi de ii scoase din mina gata barbieriti, sunt asa de putini ca pana la Bucuresti ii pierde repede prin carciumi! Nene Ilie iti dau un sfat : "las-o asa cum a cazut ca toata... s-a vazut"! Fa si dta o cruce si zi ca tat romanul : "Ce i-o fi lui tata i-o fi si lui mama" si sa vezi ce bine dormi! Ca si de te prind "nazistii", oricum nu au de ce te strange... nu le mai ai!

Nu mai visati si pe o panza de paianjen va leganati, toti cu fata-n jos ca morcovul e gros!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More