vineri, 30 august 2013

întrebarea zilei Considerați ca cei care au fost condamnați ne pot da lecții de morala la televizor ?

 întrebarea zilei 30 august 2013



Pun această întrebare pentru că spaţiul public este invadat de personaje dubioase, ei ne dau lecţii de morală pe ecranele televizoarelor. Oare este normal ? Este normal ca foşti deţinuţi de drept comun să fie arătaţi în fiecare zi la televizoare ? Ei apar şi ne dau lecţii de morală ! NU este strigător la cer ?

și întrebarea zilei :

Considerați ca cei care au fost condamnați ne pot da lecții de morala la televizor ? 

iata o propunere pe FB :

Propun si eu un proiect de lege :
Condamnatii penali sa nu mai aiba voie sa apara in media (vizual, audio, scris etc) pentru "dat cu parerea" sau orice alte fitile.
Ca orice cetatean au voie sa iasa la coltul strazii sa spuna ce vor ei.
De exemplu si eu am scos capul pe geam astazi si am strigat "jos USL".........cred ca este echitabil.


Doru Grigore

si un precedent :

● Morala publică şi televiziunea publică

NHK are standarde ridicate de moralitate. Nu mediatizează orice ţîţă vorbitoare, oricît de silicoană mare ar fi ea. Iar cînd vreo vedetă calcă pe bec, îşi poate lua adio de la apariţia la NHK. Astfel, mai acum vreo 10 ani, o crainică ce nu-şi anunţase superiorii că a divorţat, a fost nevoită să stea pe bară vreme de doi ani, răstimp în care i s-au permis doar cîteva coloane sonore la radio NHK, dar nu la TV. Acum vreo 13 ani, un vestit cîntăreţ de muzică pop a fost prins cu ceva amfetamine în nas sau în buzunar. Cîţiva ani după incident nu a mai apărut la nicio televiziune, fie ea publică sau privată. ... citește mai departe 

sursa : Fara buletin 

Marius Delaepicentru

1 comentarii:

Completare.
Acei "domni si doamne" care primesc foloase materiale din partea unui trust media sa fie prezentati la emisiuni tv . radio sau presa scrisa drept reprezentanti al trustului respectiv.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More