marți, 27 august 2013

Ce credeți Voiculescu va fii arestat ?

Vă rog răspundeți aici ! Aici nu se pierd răspunsurile voastre (pe FB, G+ răspunsurile se pierd pe multele grupuri  aici se pot însuma si le veti putea găsi oricând în secțiunea "Forum " ). De asemenea va rog sa va treceti si numele , dacă acesta nu reprezinta un impediment .



Credeți că a ajuns cuțitul la "osul lui Voiculescu " ? Dacă din întâmplare primeşte condamnare ce spuneţi câţi ani va primi ? 

ÎNTÂLNIRE de taină a liderilor USL, CONVOCATĂ de Dan Voiculescu. De ce credeţi că sau întâlnit ? Oare este frică de puşcărie în apropiată  " înfăţişare ". A trasat noi sarcini subordonaţilor ponta, crin şi "ăla micu " ? A sat oare dispoziții cu privire la următoarele afaceri care vor fii îndeplinite , în ce ramuri își vor dezvolta afacerile ? 

Şedinţa ar putea fi organizată şi în contextul în care între PSD şi PNL există tot mai multe contre la nivel local, cum ar fi situaţiile conflictuale între liderii celor două partide din Neamţ sau Ilfov. Oare clanurile politice mafiote din "regiuni " au trasat noi ordine clare în ședința USL ?

Săptămâna viitoare, patronul trustului Intact se va prezenta în fata procurorilor pentru acuzaţiile de corupţie care i se aduc în dosarul ICA, după ce ar fi cumpărat la un preţ subevaluat Institutul pentru Cercetări Alimentare.

Numele omului de afaceri Nelu Iordache apare şi în dosarul deschis de DNA pe numele fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, căruia i-ar fi oferit mită pentru a împiedica rezilierea unui contract.

Dosarul este abia la început, aflându-se în faza efectuării actelor premergătoare începerii urmăririi penale, ceea ce înseamnă că nicio persoană nu a fost pusă încă sub urmărire de procurorii anticorupţie.

Dan Voiculescu ar urma să fie audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde va fi citat în prealabil în calitate de martor.
Totodată, Dan Voiculescu a fost audiat de procurorii anticorupţie şi în dosarul în care directorul general Antena Grup, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru şantaj. La finalul audierilor, Dan Voiculescu a ieşit din sediul DNA cu calitatea de învinuit.

Procurorii precizau că lui Dan Voiculescu "i-a fost adus la cunoştinţă, atât de către inculpat cât şi de către fiica sa Voiculescu Camelia, fiecare demers care era realizat în scopul de a se încheia contractul mai sus menţionat".

"De asemenea, Voiculescu Dan i-a precizat lui Alexandrescu George Sorin ca materialele compromiţătoare ar trebui să fie difuzate şi pe alte căi mediatice decât posturile de televiziune şi i-a indicat să manifeste precauţie cu ocazia întâlnirilor şi discuţiilor cu partea vătămată", au subliniat procurorii anticorupţie.


ÎNTÂLNIRE de taină a liderilor USL, CONVOCATĂ de Dan Voiculescu . De ce credeti ca sau intalnit ? Oare este frica de puscarie in apropiata infatisare . A trasat noi sarcini subordonatilor ponta ,crin si ala micu ? 

Vă rog răspundeți aici ! Aici nu se pierd răspunsurile voastre (pe FB, G+ răspunsurile se pierd pe multele grupuri  aici se pot însuma si le veti putea găsi oricând în secțiunea "Forum " ) De asemenea va rog sa va treceti si numele , dacă acesta nu reprezinta un impediment .

3 comentarii:

Da se pare ca răspunsurile aici sunt grele !

NU!! După cum spui..."Dosarul este abia la început, aflându-se în faza efectuării actelor premergătoare începerii urmăririi penale, ceea ce înseamnă că nicio persoană nu a fost pusă încă sub urmărire de procurorii anticorupţie." !!
Si dacă DA, va fi cu suspendare!Îşi va vedea de treaba lui în continuare ca şi până acum!
"Timpul le rezolvă pe toate"!....la noi!!!

DACA IL ARESTEAZA SI PE VOICULESCU PUTEM SPUNE CA SA MAI FACUT O DREPTATE IN VALOARE DE 0,00001 %

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More