sâmbătă, 29 decembrie 2012

SUCCESUL NOSTRU DEPINDE DE PERSEVERENTA NOASTRA ....UN MIC PAS PENTRU UN TEL MARE !

La cererea mai multor prieteni , care mi-au sugerrat sa le explic cum se face inscrierea pe blog iata o fac acum :
Pentru inscriere pe blogul conex viitorului post de radio urmariti 2 pasi simplii , desenele va arata pasi care trebuie sa ii urmati sagetile rosii arata locul in care trebuie sa dati click ,hai sa vedem :
.Pasul 1 : Apasati pe casuta albastra in care scrie ,, Inscrietiva pe acest site " ,apasind va aparea o fereastra noua ,, Inscrie-te in comunitatea Vocea Romaniei libere .... the next generation " , urmeaza pasul 2 .
Pasul 2 : Apasati pe casuta in care scrie ,, urmariti aceasta comunitate " si gata sa terminat sinteti membrii si va multumim din tot sufletul ca sinteti alaturi de noi .http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/
 PS. :De asemenea va mai rog sa promovati aceasta initiativa simplu printr-un share pe facebook , si google+ butoanele se afla jos inainte de comentarii , daca mai aveti ceva care nu intelegeti postati printr-un comentariu va vom raspunde cu mare placere . ... SUCCESUL NOSTRU DEPINDE DE PERSEVERENTA NOASTRA ....UN MIC PAS PENTRU UN TEL MARE !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More