luni, 31 decembrie 2012

Bursa Vanghelionului se face pe piaţa neagră


10 ani de Vanghelion, măi, tată, măi...
Nu ştim să se fi scos oficial anul acesta biletele la vânzare la Vanghelion. Nu am văzut nicăieri nici un astfel de anunţ. În general, biletele de anul acesta la Vanghelion s-au dat pe pile şi relaţii.

Ieri, spre exemplu, cineva s-a dus la Primăria Sectorului 5, să ia patru bilete la Vanghelion. Ce să vezi? Nici nu a fost lăsat măcar să intre în clădire. În aceleaşi momente, în şi din clădire intrau şi ieşeau o mulţime de inşi foarte fericiţi, ceea ce spune multe.

Persoana a plecat şucărită de la faţa locului (Nina Cassian: "Am fost la faţa locului / Şi faţa locului era umflată") şi ne-a sunat, să ne spună ce a păţit. Ce trebuia să facem? Să ne astupăm urechile? Iaca, scriem ici tot ce ştim, după o investigaţie jurnalistică de profunzime, cu audierea mai multor surse încrucişate şi răsucite, dar şi împletite, doi pe faţă - doi pe dos şi dez-uselizate frumos (şi mănos).
Probabil că, din cauza acestor lucruri destul de frustrante, oamenii obişnuiţi care nu au avut pile şi relaţii ca să-şi cupere bilet la Vanghelionul de anul acesta au început să-şi caute bilete la negru, evadând în lumea virtuală a Internetului.

Pe Internet carevasăzică a început să se escaladeze bursa neagră a biletelor de la Vanghelion. Totul a culminat... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More