miercuri, 18 septembrie 2013

ZAMBETE...IERI SI AZI

Nu putem sa nu ne amintim exuberanta de mai ieri ale dlui Victor Viorel Ponta, nou investit Prim Ministru al Romaniei, calarind fericit "calul alb" numit Guvernul Romaniei, in admiratia celor 70% dintre votanti!
Cat de voias si fericit zambea domnia sa,oricui,cu mare drag tinand de vorba reporterii televiziunilor mai mult decat ar fi visat acestia. Zambetul lui voit cuceritor, nastea bucurie, admiratie si poate si ceva vise...erotice unor "distinse"doamne precum Dragotescu, Cretulescu, Grecu, Firea...

Se aude pe la colturi ca una dintre "Cosanzene",nebagata-n seama fiind de catre noul "Fat Frumos" al politicii dambovitene, ar fi decis sa emigreze taman in  Statele Unite,unde neatenta fiind din cauza supararii, a emigrat in toate deodata! Ma rog...barfe,ce sa mai spun? Dar ca primele doua,dupa ce s-au dedulcit ani de zile din banii lui "Suleiman Vantu", azi se dueleaza dur dar discret de pe "sticle" diferite, clar nu mai este barfa. Care sa fie in castig? Nu stiu,nu am privit in...sutienul lor!

Dar sa le lasam pe fete ca mai au ele timp sa se impace, in bratele altui "Suleiman", dupa ce, cei de azi vor pleca pentru cativa ani in "ţări exotice"ca...Rahova,Jilava sau cine mai stie care. Intorcandu-ne la "Eu ca Prim Ministru", nu putem sa nu observam ca zambetul lui, la peste un an de guvernare, a devenit din ce in ce mai mult un rictus, un zambet fortat si chinuit. PA-ul sau emfazic a disparut subit, iar prin motivarea ca are de "guvernat" si de aceea se grabeste, nu mai provoaca admiratie ci doar zambete...cu subanteles! Grijile lui "Fat Frumos" s-au inmultit al naibii, nervii au inceput sa-i cedeze, se supara repede si pe "prieteni", replicile lui devin tot mai scurte si grabite de parca ar fi fugarit de "virusul vacii nebune".

Si pentru ca un necaz nu vine niciodata singur, amintim despre afacerea privatizarii CFR,usor devoalata, alta afacere a explodat : exploatarea de la Rosia Montana! Alta afacere-ţeapa pe care PSD si dl Ponta au incercat sa o dea Romaniei, asemanatoare atator altora date cu dl Nastase dirijor. Acum se pare ca cei din PNL, scosi fiind din "portia" comisioanelor,le-au tras cersaful lasandu-i cu c... gol! Numai bine ca oamenii au inteles cum sta "fusareala"si au iesit grabnic in strada cu zecile de mii, facandu-i dlui Prim Mincinos al Romaniei,pantalonii tremurici! Si cum parca nu ar fi indeajuns, s-au mai "lipit"cu supararea si cei din Sanatate,de la Metrou, din transporturile terestre si lista este inca deschisa!

Se pare ca "fentele" rasuflate ale Mangafalei nu mai pacalesc pe nimeni, iar inima buna cum sunt,mai ca-mi vine sa-i cant de...duca. Unde sunt, azi, zambetele tale,cele de mai ieri,mai Viorica Victoras? Ce facusi mai baiete din ele? Se vor fi inecat cumva in viiturile din estul tarii?

Tare suntem curiosi daca cei 70 % vor fi dispusi sa moara cu si langa tine! Asa suntem noi curiosi! Sa ne fie noua cu noroc si tie cu rictusuri amare!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More