miercuri, 28 august 2013

Exemplu de transparenta pentru guvern și toate administrațiile publice

Postez aici un exemplu de transparentă pentru toate sistemele de administraţie din ţară, este adevărat este de la municipalitatea clujeană, da este Emil Boc. Desigur veţi sări este PDL este Boc. Nu va uitați la politica uitaţi-vă la profesionalismul sitului, şi uitaţi-vă la transparenta. Puteţi citi clar pe ce se cheltuie banul public, licitaţiile sunt la vedere le poate accesa orice cetăţean. Aici nu se face propagandă electorală se arata profesionalism .

Pe când vor face la fel celelalte administraţii ? Aici întreb şi guvernul şi pe Victor Viorel Ponta deoarece pagină lui este pentru spălare de imagine el şi-a însuşit PAGINA GUVERNULUI şi face propagandă electorală mincinoasă. Nu ne interesează ieșirile publice şi populismul pe o pagina care este oficiala . Vrem să vedem transparenta. Ca tot ați spus ca vreți sa preluați idei de la opoziție faceți un prim pas și  luați exemplul acestei pagini accesați acest link și faceți "copy paste " : 

                      www.primariaclujnapoca.ro
"

Municipalitatea clujeană - model de transparență pentru toate administrațiile din România

În toată Uniunea Europeană, în fiecare țară există proceduri transparente pentru achizițiile sub 100.000 euro pentru ca cetățenii să știe în ce fel este cheltuit banul public. În România totul este obscur, ascuns, pentru aceste proceduri. Venim în sprijinul Guvernului și prezentăm un model care să poate fi aplicat în adminsitrațiile locale: publicarea pe internet a tuturor achizițiilor publice directe.

La Cluj-Napoca am lansat recent o secțiune pe website-ul Primăriei, www.primariaclujnapoca.ro, unde fiecare cetățean poate vedea achizițiile directe, până în 100.000 euro, pe care urmează să le efectuăm și se poate implica cu o ofertă.

Cerem Guvernului un asemenea model, cerem să stabilească proceduri transparente pentru toate instituțiile publice din România.


"
sursa : Emil Boc (Pagina Oficiala)



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More