marți, 22 ianuarie 2013

MANIFEST - INCEP SA IASA LA... "LUMINA" MINCIUNILE LUI VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU SI ALE USL DIN CAMPANIILE ELECTORALE ! - Partea a II-a




Iata ca, prin hotararile de azi ale Guvernului Ponta SE CONFIRMA ceea ce scriam in 11 ianuarie 2013 in articolul "MANIFEST - INCEP SA IASA LA... "LUMINA" MINCIUNILE LUI VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU SI ALE USL DIN CAMPANIILE ELECTORALE !"  (http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7217158082610829077#editor/target=post;postID=2316145756401409119).


A sosit MOMENTUL ADEVARULUI  pentru Victor Ponta , Crin Antonescu si USL !!! MOMENTUL in care MINCIUNILE, DEZINFORMARILE, MANIPULARILE si PROMISIUNILE ELECTORALE ale lui Victor Ponta, Crin Antonescu si ale USL INCEP SA IASA "LA SUPRAFATA".

Reprezentantii Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si Comisiei Europeane NU au putut fi manipulati de "fanteziile" aberante ale Guvernului USL-ist (una dintre acestea: reducerea TVA la alimentele de baza). Din acest motiv, Victor Ponta, in incercarea DISPERATA de a obtine veniturile necesare pentru a se incadra in tinta deficitului bugetar ( in prezent, insuficiente pentru a acoperi promisiunile electorale ale USL facute populatiei) a fost nevoit sa adopte astazi NOI masuri fiscale ce îi privește pe exportatorii și producătorii de energie și gaze naturale, in fapt, MASURI DE AUSTERITATE avand in vedere ca acestea vor afecta, negativ, niverlul de trai al consumatrorilor finali. .


Astfel, atat pentru exportatori cat si pentru furnizori, va fi introdusa o taxa de 60% pe veniturile suplimentare.  O a doua taxă de 0,5% va fi aplicata asupra veniturilor de exploatare obtinute de toate companiile producătoare de fier, cărbune, gaze naturale şi petrol. O alta masura fiscala este reprezentata de  taxa de monopol ce va fi aplicata transportatorilor de energie şi gaze naturale (EON, ENEL, Electrica, etc).

Respectivele masuri fiscale vor intra in vigoare in luna februarie si, conform specialistilor,  vor fi resimtite / suportate  de catre TOTI ROMANII, inclusiv de catre cele 4,5 milioane care pe 9 decembrie 2012 au votat USL si de cei peste 11 milioane care nu s-au prezentat la vot !!!

Deasemenea, tot astazi, Guvernul a extins impozitarea în agricultură pentru persoane fizice,

Tot astazi guvernul Ponta a luat decizia de a modifica Codul Fiscal, adoptand o noua masura de sufocare a initiativei private prin introducerea unei taxe de 3% asupra cifrei de afaceri a Intreprinderilor Mici si Mijolcii cu o cifra de afaceri mai mica de 65.000 de Euro (indiferent daca acestea inregistreaza sau nu profit).

Pe langa toate aceste masuri de "stimulare" a economiei si a initiativei private, Guvernul Ponta a fost nevoit astazi, in urma discutiilor cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana, sa anunte privatizarea, pana la sfarsitul lunii aprilie 2013 a companiei CFR Marfa precum si a companiilor din portofoliul Ministerului Economiei., ceea ce va avea drept consecinta, in mod evident, trimiterea in somaj a mii si mii de oameni.

Daca mai adaugam si situatia dramatica de la Oltchim care, in opinia multor specialisti, se afla in pragul falimentului, avem  imaginea completa a dezastrului in care a ajuns Romania si toti romanii datorita MINCIUNILOR, DEZINFORMARILOR, PROMISIUNILOR ELECTORALE FARA ACOPERIRE, MANIPULARILOR USL SI, MAI ALES, DATORITA CRASEI INCOMPETENTEI A GUVERNULUI PONTA!!!


Drept CONCLUZII, reiau aici ceea ce am scris in prima parte a acestui material:

"Daca "politica"  economica si programul de guvernare ale USL sunt fundamentate TOT pe masuri de austeritate (la fel ca cele adoptate de guvernul Boc in 2010) atunci DE CE a fost nevoie ca in vara lui 2012 sa asistam la o lovitura de stat parlamentara si de referendumul pentru demiterea presedintelui (principalul motiv al respectivei demiteri fiind masurile de austeritate ale guvernului Boc pe care dl. Traian Basescu le-a sustinut). Acel puci parlamentar a aruncat, practic,  in haos economia, democratia, statul de drept si nivelul de trai al TUTUROR romanilor, afectand, totodata, NEGATIV,  imaginea tarii noastre in structurile euro-atlantice !?


Pentru romanii care AU AVUT, AU SI VOR AVEA IN CONTINUARE discernamantul de a face diferenta intre BINE si RAU, ADEVAR si MINCIUNA,ONESTITATE si IMPOSTURA, era FOARTE CLAR, inca din mai 2012, ca Guvernul Ponta NU POATE adopta si implementa masuri cu caracter populist care sa conduca, cat de cat, la redresarea nivelului de trai al romanilor . Guvernul Ponta a DEMONSTRAT FOARTE CLAR CA NU ESTE CAPABIL DE ALTCEVA DECAT DE A DEZINFORMA TOTI ROMANII SI DE A DIMINUA, DRASTIC, NIVELUL DE TRAI  AL ACESTORA.


A. Este FOARTE CLAR ca Guvernul Ponta NU are DE UNDE sa scoata banii promisi in campania sa electorala, pentru cresterea salariilor bugetarilor si a pensiilor ! "Solutiile" gasite de guvernarea USL pentru cresterea veniturilor la bugetul statului vor afecta negativ SI MAI MULT nivelul de trai al tuturor romanilor...Deja s-au marit preturile la energie, gaze, impozitele si taxele locale....Apoi reintroducerea taxei de mediu si a impozitul forfetar....Va urma o perioada extrem de "neagra",, in special pentru salariatii bugetari...Foarte multi dintre acestia isi vor pierde locurile de munca, intrand in somaj !  Este posibila chiar si...taierea salariilor bugetarilor si a pensiilor. Poate ca DE-ABIA ATUNCI, cand foarte multi dintre cei peste 15, 5 milioane de romani care au sustinut, direct sau indirect, USL la recentele alegeri parlamentare, isi vor pierde locurile de munca si/sau vor avea salariile / pensiile taiate, acestia VOR INTELEGE, IN SFARSIT,  minciuna, manipularea si dezinformarea ce le-au fost servite Victor Ponta, Crin Antonescu si majoritatea parlamentara a Uniunii Social Liberale, atat in campanile  electorale cat si in TOATE lunile de guvernare din perioada mai-decembrie 2012..

B. Este FOARTE CLAR ca pentru Victor Ponta a venit, in sfarsit CLIPA ADEVARULUI, mai ales avand in vedere apropiata vizita a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, vizita ce are drept subiect al discutiilor si negocierilor, bugetul pe 2013 si incheierea unui nou acord preventiv cu respectivele institutii. In fata acestei vizite Victor Ponta A FOST NEVOIT sa …NU MAI MINTA !!! Din acest motiv a afirmat ca in primele sase luni ale lui 2013 guvernul condus de el va adopta noi masuri de austeritate ! Si...nu m-ar mira ca, dupa vizita FMI, giuvernul Ponta sa fie obligat sa adopte masuri de austeritate nu numai in primele sase luni ci in TOATE lunile anului 2013 ...

C.  Este FOARTE CLAR ca, ACUM, AVEM  DOVADA ca VICTOR PONTA I-A MINTIT IN CAMPANIA ELECTORALA, atat pe cei 4,5 milioane de romani care au votat USL la alegerile parlamentare din decembrie 2012, cat si pe cei peste 11 milioane de cetateni care nu s-au prezentat la vot !!! In acest sens, asa cum aminteam la inceputul acestui articol, la prezentarea din zilele trecute a bugetului tarii pe 2013, insasi Victor Ponta a afirmat ca IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN GUVERNUL LUI VA ADOPTA NOI MASURI DE AUSTERITATE !!! Acesti peste 15,5 milioane de romani care, datorita fanatismului si credintei oarbe, FARA NICIO JUSTIFICARE ( !!), in Victor Ponta, Crin Antonescu si USL, au cautionat ATAT un guvern incompetent, plin de ministrii cu dosare penale, cat si o majoritate parlamentara USL dominat, de asemenea de parlamentari cu dosare penale, turnatori la securitate, aruncand PRACTIC aceasta tara in lanturile actualei dictaturi de orientare neo-comunista promovate de presedintii Partidului Social Democrat si Partidului National Liberal ! "

DESTEAPTA-TE ROMANE !!!

DESTEAPTA-TE ROMANIA !!!


George Staicu


(Cititi si distribuiti mai departe ! Cei care au posibilitatea si, bineinteles, disponibilitatea, sunt rugati sa printeze acest articol si sa-l puna in cutiile postale ale vecinilor lor. Va multumesc !)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More