joi, 19 septembrie 2013

AZI FIIND JOI, SA VEDEM CE AVEM SI NOI?

Sa vedem ce avem noi aici...?
Greu de spus ca multe îs, dar sa alegem cateva ca nu ne-o bate cineva.





Sa-l luam mai intai pe dl Antonescu,mare saf al Senatului, care cand nu doarme, ne spune intr-unul din momentele de semitrezire ca PNL nu se simte la putere atata timp cat DNA si ANI investigheaza ministrii USL, iar CCR ia decizii nefavorabile aceluiasi "persecutat"conglomerat politico-mafiot. Domnia sa, facand abstractie de interesele noastre, ale celor multi si "prosti",dar nu si a gastii politice pe care o patroneaza impreuna cu dl Ponta,ar cam avea dreptate. Ministrii lor stau mai mult pe usile DNA-ului si ANI (cutei ) decat prin Palatul Victoria sau prin celelalte sedii de ministere! Si,colac peste pupaza (saraca pupaza ),mai vine si Turcescu, si noi cu el, intreband asa de-a surda : mai nene USL-ule,mai ai cu cine guverna?
Si am mai intreba noi,dle Antonescu, dece va este teama de DNA si ANI daca va considerati cu totii cinstiti? Oare stie domnia voastra ceva ce noi inca nu stim? Dar stim si noi destul de multe si daca mai sunt, fiti sigur ca vom afla!Dar cum nu poate fi dl Antonescu fara dl Ponta, hai sa vedem noi ce avem si aici?
Il avem pe Primul nostru Mincinos, dl Ponta, care ca un mare "boxer", ne aplica un upercut chiar in...barbia Albei : "Consecinta negativa a stoparii proiectului RMGC, inseamna stergerea judetului Aba de pe harta economica a Romaniei"!
"Draga mincinosule", din cate stim noi astia mai fraierii, mineritul la Rosia Montana stagneaza de mai multi ani si judetul Alba continua sa existe! Si daca pericolul acestea este iminent pentru Alba, atunci intrebam si noi : din lunga dv calatorie prin Indochina, prin Asia si pe unde atimai "concediat", nu ati gasit si dv un amarat de investitor pentru parlitii astia di Rosia Montana? Hai zau,ca nu-mi vine a crede! Sau poate ati uitat ce v-ati propus.Sau poate nici nu v-ati propus? Pai putem crede orice,numai minciunile dv,nu! Dle Ponta, avem noi asa...o parere, crede ca "dl Bula"ar fi fost un mai bun Prim Ministru decat domnia voastra!
Dar ce mai avem noi aici...? Mai avem o noutate, chiar daca are in stomacul ei "aceleasi vechituri"politice care dorm de 23 de ani in bancile Parlamentului, avem,doream sa spun, o comisie pentru "rezolvarea" Rosiei Montane! De fapt,o adunatura politica de balbaiti neaveniti, care habar nu au despre domeniul vizat, despre ce inseamna o exploatare aurifera si complexitatea ei. Dand o gaura in perete, am reusit sa vedem peste umarul "specialistei" Vranceanu-Firea, alti "specialisti"de prima mana : avocati,contabili,veterinari,of... era sa-l trecem cu vedere pe balbaitul Toni Grebla, alias "Constiilutiniotatea"! Dar ce mai tura-vura,toti o adunatura demna de numele de "comitiune"! Mama, mama ce mai chiolhanuri se vor trage acolo, ca doar nu vor face drumul pentru un post negru! Se aude ca si-au luat cu ei si ţucalarii ce au ca sarcina ai pazi, nu cumva sa cada in lacul cu cianura!
Dar hai sa vedem, ce mai avem noi aici...? Il avem pe dl Gioana, dl Gioana-gigoloul nostru de externe, mascota pepenilor de Dabuleni, care ne spune ( oare nu glumeste?) ca s-a saturat sireacul sa doarma prin case straine ca un "om al strazii" si ca ar dori sa se stabileasca si el, ca tot omul, la casa lui! Dar nu-i usor,spune el, ca de..."Famelie mare,remuneratie mica, dupa buget coane Fanica"!Haideti sa radem cu Pic si Poc!
Ei, sa auzim de bine, caci mai este o zi si maine!








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More