joi, 21 martie 2013

Nu mai există iertare

Nu mai există iertare

Vom ieşi la luptă şi vom lupta ne vom recâştiga libertatea, este timpul că HOŢII SĂ PLĂTEASCĂ
APĂSAŢI PE POZA ŞI ÎNSCRIEŢI-VĂ LA PROTESTUL NOSTRU, VENIŢI SĂ NE ORGANIZĂM SĂ IEŞIM ÎN STRADĂ, NUMAI UNIŢI VOM PUTEA ÎNVINGE!


De 23 de ani ei ne conduc, în 1989 ne-au păcălit. DE 23 de ani ei au îmbrăcat diferite culori politice, au constituit un PARTID NEOCOMUNIST sub numele de PSD, s-au infiltrat în partidele istorice PNŢCD (pe care l-au pulverizat pur şi simplu), PNL (care l-au transformat într-o CEAŢĂ DE HOŢI), PDL (care deşi a ţinut ţară la nivelul de plutire are la rândul lui atât fosile comuniste cât şi tineri hrăpareţi dornici de avere), PPDD (partidul iluziilor deşarte, şi manipulatoare) şi au distrus această ţară. Acum un an de zile după ce au distrus economia S-au constituit în GRUPAREA TERORISTĂ USLA şi în urma unei LOVITURI DE STAT a preluat puterea în stat.
ACUM că în 1954 istoria se repetă, încet încet se se instaurează TOTALITARISMUL în România. În afară de DNĂ, de ANI, CSM, CCR au ocupat tot. Ei conduc România după interesele personale, şi o ţin de ani de zile într-un scandal interminabil, în fiecare zi se scot câteva petarde în aşa fel încât CETĂŢENII buimăciţi să nu mai poată reacţiona. De 23 de ani ei ne dezbină scot teme false prin care întărata romanii contra maghiari, categorii sociale contra categoriilor sociale, vârste contra vârste.
Acum nu mai vorbesc cu perdea îşi arata pe fata ignoranta, iată că scot în stradă şi lăsa fără loc de muncă zeci de mii de romani, distrug industrii, ne vorbesc ca şi cum am fi nişte SCLAVI, ca şi cum timp de 23 de ani după ce ne-au furat incontinuu nu mai contează ei ne ignoră pe faţă, ne fură pe faţă, şi îşi bat joc de noi.
De 23 de ani muncim atât la stat cât şi la multinaţionale pe salarii de mizerie, încercam să ne facem afaceri dar dacă nu ne aliniem stilului lor de a face afaceri suntem scoşi pe margine. Vedem cu ochii noştrii cum câteva zeci de mii de oameni se îmbogăţesc din furat şi stăm şi ne uităm cu ochii blegi şi nu facem nimic.
NU domnilor ajunge nu ne mai putem purta cu mănuşi de mătase cu voi. A venit timpul să plătiţi toţi nu mai există iertare. Noi vom ieşi în stradă şi nu ne vom mai lăsa păcăliţi, noi vom ieşi şi vă vom trimite la locul bine cuvenit. GATA ajunge cu corupţi, cu furatul şi cu minciună a venit MOMENTUL ADEVĂRULUI ŞI PLĂŢII.
CETĂŢENI de la Oltchim, Mechel, Hidroserv, Dacia, fermieri nu mai puteţi manifesta sporadic trebuie să vă uniţi şi să veniţi la Bucureşti trebuie catoti ceilalţi care mai stau şi se uita să iasă în stradă şi să ne sprijine în acţiunea de curăţare a României. Vrem o ţară a cetăţenilor care chiar dacă o vom reconstrui din CENUŞA să fie a TARA CETĂŢENILOR. MEMBRII AI PARTIDELOR CARE CREDEŢI ÎN ACEASTĂ ACŢIUNE RENUNŢAŢI LA CARNEŢELE DE PARTID A VENIT TIMPUL NOILOR PARTIDE CURATE. Chiar dacă se vor numi PNL PDL ele trebuie reconstruite din temelie, în ele nu mai au loc cei care au furat şi au minţit.
Acum un an am făcut un manifest, acum avenit momentul să îl aplicăm:





By kolesattila



Atitudine, Implicare, Solidaritate!

Pentru Reforme, pentru România!


Au trecut 22 de ani din anul 1989, de când am crezut că ne vom câştiga libertatea la adevăr, la dreptate. 22 de ani de când noi am crezut că am scăpat de comunism, atunci, în 1989, când au murit oameni care au crezut în acest concept – ADEVĂR – şi au fost înşelaţi. Ei au murit pentru că au crezut că vom scăpa de COMUNIŞTI, dar iată că s-au înşelat. COMUNIŞTII au scăpat o parte din putere din mână, dar acum o vor lua din nou înapoi – şi cum? – Prin acest nou guvern care este pe cale să fie instalat. Un guvern ce este condus din umbră de Adrian Năstase, care se vrea scăpat de puşcărie şi sprijinit din umbră de Voiculescu, prin antenele care ne-au spălat creierele din toate punctele de vedere. Acest guvern este cel mai penal guvern din ultimii 22 de ani, având în componenţa lui, cu mare majoritate, miniştri certaţi cu legea şi îndatoraţi într-un fel sau altul.
Cei care până acum aţi stat deoparte, cei care doriţi o nouă ţară, luaţi acest strigat că pe un strigăt de disperare care va cere să vă gândiţi la viitorul copiilor voştri, care aşteaptă o ţară în care să domine ADEVĂRUL şi DREPTATEA. Spuneţi NU unui guvern votat de traseisti, trădători, mincinoşi şi puşcăriaşi.
Nu reprezint niciun partid, nu reprezint nicio mişcare, nu sunt decât un simplu cetăţean onest al acestei ţări care s-a săturat şi a spus: GATA, AJUNGE, NU MAI VREAU.
Cei care vor să mi se alăture, scrieţi pe acest blog, faceţi un manifest la fel, în care să cereţi dreptul la adevăr şi la dreptate. Daţi-l din mână în mâna la prieteni, postaţi-l pe facebook şi celelalte reţele de socializare, pe alte site-uri unde sunteţi membri. HAIDEŢI SĂ GĂSIM O SOLUŢIE!

Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
Nici ochii când în lacrimi ţi-s,
Adevăratele înfrângeri,
Sunt renunţările la vis.
Radu Gyr



CETĂŢENI TIMPUL VORBELOR A TRECUT, TREBUIE SĂ IEŞIM DE PE FACEBOOK ÎN STRADĂ (apasă pe poza şi vei afla detalii) :


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More