luni, 14 ianuarie 2013

EROII pling ...VARANUL si PENALII FURA MITURI ! ...by Koles Attila

EROII pling ...VARANUL si PENALII FURA MITURI ! 

Inainte de a incepe orice discutie despre Piata Universitatii , trebuie sa va reamintesc ca problema de fapt de acum este CSM  , si ca de obicei Varanul  ( stiti alias Felix ) are unele procese , el adica ei vor sa puna mina pe JUSTITIE , deci ce facem spune Varanul pai reinviem MITUL PIATA UNIVERSITATII   sa recapitulam deci :

Ce a facut  ,,Revolutia "  in paranteze din iarna anului trecut ? ...intrebare retorica nu , da e retorica ea a schimbat un guvern , a da veti spune care guvern Boc pai da dar stim ca in acel guvern justitia era lasata sa isi faca treaba . Da a mai urmat un guvern , guvernul MRU pai da si acesta a lasat justitia sa isi faca treaba . ei da acum este guvernul USLA adica GUVERNUL PENALILOR  . Atunci o mica greseala de exprimare a domnului presedinte a inlesnit TROMPETA 3 sa faca ecoul puternic prin filmari spectaculoase catre poporul picurat asa pic cu pic de acest post de televiziune care ar trebui interzisa sa o transforme in MITUL FURAT AL PIETII UNIVERSITATII da acesti nemernici au indraznit sa fure pina si singele eroilor revolutiei din 1989 . Dar sa spunem scurt raspunsul a inlesnit ascensiunea spre putere a USLA ,si a reusit sa readuca CIUMA ROSIE ianapoi la putere .

A trecut primavara , a trecut si vara si toamna ....iar PENALII nu au reusit sa ingenunchieze JUSTITIA , da acum ca sint la putere USLA are de dat explicatii in fata FMI pai da ei nu pot schimba asa doar sa schimbe cum vor ei tot ce vor , dar nici Varanul nu este multumit ( el cel obisnuit sa conduca tot ) vede unele mici nesupuneri in ograda deci iata ca iar incearca sa foloseasca MITUL REVOLUTIEI pentru ei da tot pentru ei PENALII , asa ca iata scoatem citiva oameni in PIATA UNIVERSITATII si iar facem FILMARILE CU LUPA  si spunem ce ....<< VREM O NOUA CLASA POLITICA >>. Dar culmea aceasta se suprapune peste scandalul CSM acolo unde TEMNICERU vrea sa puna ordine , Stroe de dincolo zice asa cite o picatura  << CSM este crima > >, asa stiti stilul de manipulare , si iata  asa putin cite putin manipularea continua . Dar domnilor , deschidetiva  ochii uitativa si nu lasati  sa va manipuleze :

 EROII pling ..VARANUL si PENALII FURA MITURI !

PS . : Ce putem noi face semnam petitia si distribuim mai departe :
http://www.petitieonline.ro/petitie/24960151/semneaza

3 comentarii:

no,am venit si io ..)))))))....pe google mi-.a ramas doar mailul ,pentru ca ma obliga astia sa-mi scriu numele real ,ori cercurile mele sunt pe nightmare ....asa mi l-au sters.

dar am venit aici .....))))))

din acest motiv ,nu am mai putut raspunde apelurilor voastre

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More