joi, 10 ianuarie 2013

Vararanul si calendarul ...JUSTITIA si barbarii ...By Koles Attila

Va m-ai  amintiti  acum citeva luni varanul anunta calendarul pucistilor care printr-un BLITZKRIEG care a pus pe ginduri atit Europa cit si intreaga lume da atunci vOiculescu alias varanul alias Felix {  fost turnator la securitate dar mai nou se spune ca ca afost ofiter activ in fosta Securitate comunista  ) , da domnilor anunta public o LOVITURA DE STAT pe ecranele proprii , regizata de el si citiva banditi care in decurs de 23 de ani au strins averi colosale ( ei se cred inavomibili ) si dusa la capat de citeva papusi aflate azi in guvern si in parlament .
Asa ca sa nu uitam desi nu ne place iata cu cita ignoranta anunta acest ANIMAL HIDOS iata ce spunea SECURISTUL :



Da atunci PUCISTII au atacat si cucerit parlamentul , iar mai apoi au format si vestitul GUVERN DE 7 luni care desi exista nu  a demonstrat doar incompetenta , si iata ca acum VARANUL  nu isi mai face vazuta prezenta pe STICLA INTUNECATA A NATIUNII ( antena 3 alias LATRINA 3 ) ci dimpotriva se ascunde zice , cica e bolnav desi ales fiind trebuia sa depuna JURAMINTUL IN SENAT , dar nu acum nu este oportun pentru el MOTANELUL NEBUN  se ascunde inca JUSTITIA e puternica deci trebuie desfintata , asa ca sa nu il aresteze pe el si pe citiva MARI PENALI  care timp de 23 de ani au furat de la noi . Azi in spatele usilor inchise vor sa desfinteze CSM pentru ca dosarele care sint pe rol  ii pun pe cei citiva  MILIARDRI DE CARTON in pozitia umila de ARESTATI . Se pregateste un NOU BLITZKREIG va fi fulger si va dori sa desfinteze JUSTITIA . Prieteni noi trebuie sa actionam nu mai avem voie sa stam sa ne uitam , noi trebuie sa intimpinam fulgerul si sa lovim inapoi , un prim pas :



SEMNATI SI DATI MAI DEPARTE CATRE TOTI PRIETENII :






PS . Nu uitati sa intrati pe evenimentul : Voiculescu judecare in regim de urgenta .

4 comentarii:

Cred ca nu o sa apuc ziua in care acest "jeg" de om felix-voiculescu, sa fie judecat si bagat langa nastase. Are in spate zidul pe care si l-a creat format din "latrina 3" si care face totul pentru a-l apara. Si-a cumparat acesti teoristi de presa gen: gadea, dana grecu, mircea badea, stoiceasca, etc, care si-au vandut sufletele acestui diavol si il apara pana in panzele albe.

Nu stiu de ce va precipitati! Justitia este in mana guvernatorului basescu care din disperare de ce i se poate intampla pentru hotiile ce le-a facut,cauta sa cada la pace cu puterea cedand justitia si functia cu un an mai devrteme cu conditia sa beneficieze de imunitate oe viata.

anonim nu ar fi rau sa postezi comentariul cu semnatura adica sa scrii numele , nu de altfel dar asa sa afirmatii sub masca anomimatului este usor ....cit despre cui ii este frica de justitie aici altcuiva iieste frica de justitie nu presedintelui , presedintele daca iti mai amintesti s-a dat pe mina justitiei odata atunci au fost dezvaluite acuzatiile asupra lui , aici frica de justitie o poarta Varanul si alti citiva miliardari de carton de care se apropie tot mai mult mina justitiei

I'm really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility issues? A handful of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any suggestions to help fix this problem?

Look at my web page: cellulite treatment reviews

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More