sâmbătă, 31 august 2013

Viitorul vostru ghetoul ....

Cea ce nu a reușit Ceaușescu iată reușește o trupa de penali  ... ne muta în ghetouri și ne da mâncare cu gamela . Iata o imagine a unui ghetou a lui Mazare :


în timp ce el mai marele Mazare locuiește în ( asta desigur în timp ce are nenumărate dosare penale ) :




Sorin Ionita ne aminteste intr-un articol :
"
Mazare a facut 2000 unitati locative intr-un fel de baraci metalice cu etaj, captusite cu rigips la interior, inaugurate azi de Ponta. Bizare, fara pod, cu ferestre minuscule, etc. Nu bagatelizati, pentru cazurile sociale, e mai mult decat nimic. La 3500 euro/unitate locativa, rezonabil, daca n-or fi mintit cu banii, cum s-a mai intamplat. Culmea, se cheama complexul Henri Coanda, la fel ca teapa ANL data de Nastase&Mitrea in Baneasa. Poanta e ca n-am mai auzit de asa ceva prin Europa, locuinte din tabla ondulata, nici ca politica sociala, nici ca politica de urbanism. Iar ideea de a grupa "socialii" intr-un ghetou al lor a fost dezastruoasa cam peste tot. Dar inca o data, daca atat se poate, n-as da cu piatra... O fi bine, o fi rau? Chiar nu stiu, intreb.
http://jurnalul.ro/stiri/observator/locuinte-din-containere-la-constanta-570851.html


"
preluat de pe un articol din Jurnalul .ro  : 

"
Un alt proiect marca Radu Mazăre a fost anunţat astăzi cu mândrie de către edilul Constanţei locuitorilor urbei dar şi consilierilor locali care urmează să-l voteze peste câteva zile în şedinţa de consiliu.”Programul de construire locuinţe modulare grupate în Campusul social Henri Coandă” este un proiect care se vrea binevoitor faţă de persoanele dezavantajate de sistem. Cei care n-au avut nicicând nimic, sau cei care-au avut dar au fost daţi afară - în principal urmare a retrocedărilor.
Un fel de complex rezidenţial cu 2000 de locuinţe din conteinere dotate cu chiuvetă, plită electrică, toaletă, cu una, două sau trei dormitoare cu cantină, terenuri de sport, zonă pentru grătar, locuri de joacă pentru copii şi post de poliţie urmează a se aşeza pe locul unei foste unităţi militare de grăniceri. Conform graficului, primele 500 de containere vor fi gata de dat în folosinţă în februarie martie 2012 si apoi, din şase-n şase luni câte 500, iar 1000 de astfel de containere ar costa 4 milioane de euro, plătibili în cinci ani.
“Este probabil cel mai mare proiect social din România şi are două avantaje uriaşe: este foarte ieftin şi se poate realiza foarte repede” a subliniat Radu Mazăre.
"

Oare asta vrem ? ... în curând acești penali ne vor scoate pe toți în ghetouri și ne vor da mâncare cu gamela .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More