luni, 7 ianuarie 2013

Unde e BUGETUL pOnta ?

UNDE E BUGETUL pOnta ? 

Adresez aceasta intrebare lui p0nta(da.....!!!eu nu folosesc titluri si onoruri  ba mai mult am inlocuit litera "O" cu cifra "0"(adica zero intelegeti da?),pentru faptul ca din punctul meu de vedere esti o nulitate,o entitate nociva,incolora dar nu inodora(simtul meu olfactiv detecteaza un miros de ghena).Ai furat o diploma ,ai bagat Romania intr-o GAURA ADANCA SI NEAGRA,minti cu un tupeu de borfas.In consecinta te mai intreb o data:


PONTA CE FACI CU BUGETUL ? 

 Tu impreuna cu gasca ta de borfasi de cea mai joasa speta,a-ti prostit 2.5 milioane de votanti,carora desi le promiteati miere,le-ati dat fiere.Restul votantilor, cca 2 milioane au fost obtinute prin frauda (apropo.....ce se mai aude de procesul "tovarasului" Dragnea?),ati reusit si prin blatul facut pe sest cu SENZATIONALUL PPDD,sa va mai procurati inca 1 milion de voturi.Matematic a iesit ecuatia insa acum va prezentati in fata reprezenatantilor FMI cu un buget care e strict secret!!!!!!!!!p0nta daca ai senzatia ca poti subestima inteligenta noastra te anunt ca incalci legea in mod sistematic , si vin din nou si te intreb:

Cat timp dureaza aceasta dezbatere publica pentru a prezenta tu Fondului Monetar International BUGETUL?Ne persiflezi ,ne subestimezi,ne ignori in conditiile in care tu impreuna cu gasca de borfasi (acum realizez eu de ce Sturzu de la HI Q,a fost cooptat) SUNTETI SUBORDONATI NOUA,cetatenilor acestei tari parjolite machiavelic, platitori de taxe si impozite?

 Esti un caz patologic DOTTORE.........Tare sunt curios cum ce justificari vei oferi reprezentantilor FMI,si cum ii vei convinge tu cu acest SECRET BUGET.Nu demult spuneai ca membrii FMI "au falimentat tari" iti amintesti sau vei invoca vreo amnezie temporara?Iti raspund eu ce vei face Dottore:ii vei urma sfatul "specialistului Georgescu",vei mari taxele,inflatia va fi de ordin astronomic.Nu am sa fiu deloc mirat cand voi auzi ca ai reusit sa prostesti aceasta insitutie FMI,insa ceea ce multi nu stiu este faptul ca VEI IMPRUMUTA BANI DE LA ACESTIA FARA ACORDUL NOSTRU.De ce era nevoie de acordul nostru?PENTRU CA ROMANII VOR ACHITA SI DE DATA ASTA "NOTA DE PLATA" CU DOBANDA AFERENTA.Cash-ul va fi impartit "frateaste"(ca intre locatarii de la Jilava sau Rahova)cu infractorii !

Ponta unde este bugetul ?

SENZATIONAL!!!!!!!Chemati-va prietenii,vecinii,rudele PENTRU CA NICI NU STITI CE PIERDETI!!!!!!!
 BUGETUL SE AFLA IN POSESIA "ELODIEI"!!!!
 Am ghicit nu DOTTORE?


Acum revenind ,intreb pe aceasta cale societatea civila si va invit aici in incinta sediului VOCEA ROMANIEI LIBERE sa va exprimati DESCHIS,LIBER PARERILE SI SA IL INTREBATI PRIN COMENTARII.IN ACEST FEL GASCA DE BORFASI VA REALIZA CA AU DE-A FACE CU O MULTIME DE ROMANI,UNITI SI SOLIDARI CARE NUMAI ACCEPTA MINCIUNA SI MANIPULAREA.

          Sa strigam in cor :   PONTA DEMISIA!!!!!!!!!    

(este un link catre o petitie care va rog sa o semnati)
                                              

6 comentarii:

Nu-l meritam!

Rautaciosi mici ce sunteti!
Va legati de oameni nevinovati, de oameni care-si iubesc poporul, de oameni care isi respecta promisiunile, de oameni corecti, de oameni care nu mint si nu fura, va legati de cel mai cinstit Guvern; cum puteti intrista si umezi ochii a milioane de pensionari care abia acum vad luminita de la capatul tunelului, de unde atata cruzime fata de cei fara de aparare? Pentru ca asa este, acest Guvern "emanat" din vointa populara este o victima, este unul lipsit de aparare supus tirurilor trusturilor de presa Antena3, RealitateaTV, Romania TV. Si voi "brutelor" il atacati miseleste nelasand-ui un timp de vreo 2 ani de acomodare ca doar aceste partide sunt imaculate, pure si virgine nascute din spuma marii, partide care nici la Guvernare n-au mai fost si nici usturoi n-au mancat - ma refer la cele care compun Guvernul.
Va rog sa va revizuiti atitudinea si in loc sa cereti demisia, sa cereti pensionarilor si bugetarilor sa iasa in strada si sa aplaude zilnic acest Guvern de competenti. Voi si probail nici eu nu suntem demni de un asemenea Guvern.... nu-l meritam!

Sa traiti am intles!Am luat pozitia de drepti tovarase......

Stapane venerat si preaiubit ,umila dumneavoastra sluga promite sa numai gresesc.Imi voi accepta pedeaspa cu obedienta si am sa il ascult si pe tovaru' Crin si pe tovarasu' Felix.Va rog milaaaaaa stapaneeeeeee.....Va rog.......

Alina, cam repede treci de la o stare la alta.
Asta imi da de gandit, e o chestiune de "moralitate politica" (e o expresie inventata si fantastica)asa cum se intampla si cu parlamentarii traseisti.
O sa am mila daca asculti asa cum ai promis de cei doi tovarasi, dar stau cu ochii pe tine si la prima abatere o sa te pedepsesc sa traiesti in continuare in Romania condusa inca 4 ani de USL.
Te salut voios de pioner!

Aceasta trecere de la o stare la alta are un temei,si anume postarea ta tovarase:)))
P.s Starea a fost pivotata,constient si ironic.Imi folosesc intotdeauna capacitatea de a ma adapta:)

Alina, eu doar continuam jocul :)

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More