joi, 6 februarie 2014

Va avea victor viorel ponta poza lui putin în camera de hotel de la Soci ?

Desigur victoras  nu v-a fi cazat in aceste hoteluri , dar probabilitatea ca poza lui putin sa fie pe birou este de 99 la suta .

"

Jurnaliştii de la Jocurile Olimpice au împărtăşit experienţe hilare şi groteşti din hotelurile din Soci: "Apa conţine ceva foarte periculos" -

Jurnaliştii acreditaţi la Jocurile Olimpice de la Soci au început să împărtăşească pe Twitter experienţele lor hilare şi groteşti din hotelurile în care au fost cazaţi pentru a acoperi mediatic acest eveniment sportiv, informează washingtonpost.com.


Potrivit publicaţiei The Washington Post, continuă dezbaterea cu privire la cât de pregătit este oraşul Soci pentru a găzdui Jocurile Olimpice din 2014, care încep pe 7 februarie.
Astfel, jurnalişti din toată lumea au început să se cazeze la hoteluri locale şi să-şi împărtăşească aparentele nemulţumiri. Unii ziarişti care au sosit la Soci au descris pe reţelele de socializare, precum Twitter, condiţiile "îngrozitoare" de cazare din acest oraş, în care sunt deja pregătite pentru a-şi primi oaspeţii doar şase din cele nouă hoteluri în care se pot caza reprezentanţii media.
..............................................................................................................................
Jurnalistul Kevin Bishop a postat la rândul său pe Twitter o imagine cu un birou, pe care apare o fotografie înrămată cu preşedintele rus Vladimir Putin. "Camera în care se află recepţia din hotelul nostru din Soci încă nu are finalizată podeaua. În schimb, pe biroul de recepţie avem o fotografie de bun venit", a comentat Kevin Bishop.

"

Citește integral:  aici 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More