luni, 3 februarie 2014

Este timpul pentru o noua revolutie , este timpul ca opozitia sa iasa din adormire ...

Este timpul pentru o noua revolutie , este timpul ca opozitia sa iasa din adormire si sa isi scoata membrii in strada . Daca acum nu actioneaza este partasa la actiunile penale ale acestei organizatii mafiote care conduce aceasta tara .  Presa trebuie sa lase comentariile cancanul si analizele trebuie sa mobilizeze oamenii pentru iesirea in strada . Nepasarea  ei la strigatul cetateanului inseamna tradare .  Cei care nu apara statul de drept si  nu iasa in strada sunt partasi la actiunile penale ale alesilor . A sta in casa inseamna nepasare . Pana cand credeti ca EU si NATO ne vor fi alaturi ?




1 comentarii:

Doamne, ma minunez in fiecare zi de ceea ce traiesc! Este incredibil., oamenii acestia de la putere sunt atat de flamanzi incat, incerca sa puna mana pe tot ce se poate , sau pe tot ce isi doresc sa aiba. Parca ar veni APOCALIPSA ! Cred ca sunt disperati de frustrarile acumulate in acesti ani, exact ca niste copii care si-au dorit niste jucarii bengoase , si, in sfarsit , au ajuns sa le fure de la unul mai instarit. Acum jucariile sunt adunate toate in aceesi camera si nu le mai lasa din maini!! Dar ce se intampla cu noi, ceilalti care , nici nu le mai putwem privi,, dar sa le si mai atngem . Acestea sunt jucariile democratiei, de care ar trebui sa aiba parte toti romanii !! Ce pacat ca nu traim intr-o tara normala, sau mai bine zis, intr-o tara cu oameni normali la cap, care stau in capul puterii!!? Trebuie mai multa atitudine din partea opozitiei, a societatii civile si a presei.. haideti sa facem ceva pentru viitorul nostru!

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More