duminică, 9 februarie 2014

Atunci cand romanul a hotarat sa isi taie craca de sub picioare

Atunci când romanul a hotărât să își taie craca de sub picioare am hotărât să nu mai susţin nici o manifestaţie de protest.
Timp de aproape 2 ani am încercat să arăt pericolul care este această grupare mafiotă care a preluat puterea. Am avut prieteni care spuneau " stai şi aşteaptă " încă nu este timpul pentru o manifestaţie. Şi au stat şi au aşteptat până rând pe rând gruparea mafiotă a ocupat tot ce se putea ocupa. Partidele de opoziţie s-au retras în carapace cu scuza "ei sunt 70 la sută ". Deşi au deţinut puterea ani de zile şi au avut acces la afaceri mănoase care le-au adus potenta financiară, ei mai marii politicieni de opoziţie au preferat să iasă la televizoare şi să arate cu degetul, să participe la harababură în loc să se pună să se organizeze şi să scoată oamenii în stradă. Pe ecrane senzaţional şi rating, desigur trebuie arătate abuzurile dar asta nu ajunge.



Iată că a venit anul electoral şi pdl s-a gândit să îşi lanseze candidatul şi pe fondul nemulţumirii populaţiei au organizat o manifestaţie electorală. Predoiu a promis manifestaţii ample de protest încă de la începutul lunii ianuarie, dar a aştepta punerea în vigoare a controversatelor coduri penale. Au organizat-o în taina pe FB, pentru ca la televiziuni ,  în media şi pe teren nu am văzut promovată manifestaţia. Ei şi-au adus la Bucureşti activiştii de partid cu autocarele, desigur cu cei tăcuţi şi umili care ascultă cu ochi tinta discursurile din arena celor ce au mai rămas din pdl. Au fost printre manifestanţi şi aproximativ 50 de persoane neafiliate politic care au mers pentru statul de drept şi o dreaptă curată, cetăţeni care au mers la protest în speranţa că vor participa la o manifestaţie anti guvern şi anti usl. Dar surpriza... ei au fost priviţi ca  "ciudaţii  "din cadrul manifestaţiei, activiştii din mulţime privindu-i ca nişte gălăgioşi. Desigur nu i-au îndepărtat dar nu erau obişnuiţi să nu respecte scenariul impus de partid, în care cei din arenă spun cuvântări pompoase şi ei striga la semnul lui Traian ungureanu (exact ca în parlament când liderul ridică degetul sus sau jos ) . Deci după cuvântări pompoase de o oră s-au îndreptat către Piaţa Victoriei desigur disciplinaţi , să nu care cumva să supere pe cineva, să nu blocheze circulaţia. Ajunşi aici au mai stat o oră după care arena a dat fuga repede la televizoare şi activiştii fugă repede la autocare să nu îi prindă seara. Ei da era să uit arena nu a uita să arunce cu critici către celelalte partide de opoziţie , desigur divizarea trebuie făcută până la capăt. Cam atât despre manifestaţia electorală pdl. Rezultat un mare 0 barat şi apă la moară grupării penale care acum spune rânjind pe sub mustaţa "Facem ce vrem oricum stradă nu ne opreşte şi nici opoziţie nu avem ".

Odată cu primăvara a ieşit şi "uniţi salvăm "care cu surle şi trâmbiţe pe FB spunea că pe 8 februarie se vor aduna sute de mii şi vor dărma guvern, parlament, preşedinte şi tot cea ce este strada. Ei na şi ce să vezi o imensă masa de 200 de persoane au început marşul către Piaţa Victoriei din Piaţa Universităţi, frumos încolonaţi pe trotuare conduşi de Claudiu Crăciun (nu ştiu era şi stegarul pnl cumva?). Şi au mers aşa încolonaţi cu mici incidente fără nici un rezultat.. 

Cam atât despre proteste şi manifestații. Din păcate s-au terminat gruparea penală învinge. Romanii stau și se uita și nu își dau seama ca gruparea penala vrea sa ii scoată din EU și sa ii bage în Eurasia . Ei nu își dau seama ca fără stat de drept , statul democratic nu exista și ne îndreptăm către dictatura borfașilor , acolo unde vor fi niște sclavi fără drept de apel re-închiși în Romania fără dreptul de a merge nici în occident dar culmea nici la răsărit ...acolo merg doar aleșii neamului . Cu acestea spuse va las și cu părere de rău va spun ca nu voi mai susține nici o manifestație de protest , pentru ca simt ca vorbesc la pereți .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More