miercuri, 23 octombrie 2013

BOMBĂ: Suntem în pragul colapsului! FMI vrea să pună sechestru pe banii românilor!

"
Averile romanilor ar putea fi confiscate de FMI, dupa modelul Cipru! FMI ia foarte in serios posibilitatea aplicarii „Solutiei Cipru”, respectiv sechestrarea banilor populatiei de catre statele care au probleme cu datoria externa si cu deficitele bugetare.

In raportul Fiscal Monitor, intitulat – ingrijorator pentru contribuabili – Taxing Times (e vremea taxarii, in traducere libera), FMI lasa sa se inteleaga ca modelul cipriot, de „arestare” a banilor populatiei si firmelor in banci ar putea fi extins la nivel mondial. Astfel, tarile care s-au supraindatorat ori au cumparat obligatiuni ale unor state care au devenit insolvabile (vezi SUA, in primavara anului viitor, dar sa nu anticipam…) pot iesi dintr-o iminenta incapacitate de plata prin folosirea banilor aflati in banci, depusi de populatie si de catre firme. In Taxing Times se afirma, negru pe alb, ca statele isi pot reduce deficitele bugetare prin majorarea impozitariii sectorului financiar, a proprietatilor, bunurilor si serviciilor, dar si a salariilor, a CAS, a profitului, precum si prin taxarea averilor.

O delegatie FMI la Bucuresti vine in inspectie zilele urmatoare. Ultima critica adusa de FMI actualei guvernari se refera la esuarea privatizarii CFR Marfa. Ce urmeaza?
"
Sursa: enational.ro
Daniel Sebastian Suta

Andreea-Schaechter-FMI-la-Parlament
Andreea-Schaechter-FMI-la-Parlament

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More