joi, 12 septembrie 2013

Să verşi sânge de câine pentru voturi

Majoritatea covârşitoare a membrilor clasei politice a făcut în aceste zile o opţiune dramatică, ce se poate rezuma prin următorul lanţ aparent logic:

• unul sau mai mulţi maidanezi au ucis un copil ERGO unii sunt revoltaţi ERGO televiziunile montează populaţia, isterizând-o contra dobitoacelor ERGO le vom omorî, ca să câştigăm popularitate •

Politicienii sacrifică câinii (vagabonzi tot din cauza lor, ei au lăsat problema nerezolvată, ca nişte nărozi, 23 de ani), ca să câştige voturile a o parte dintre oameni. Nu este nici prima, nici ultima monstruozitate făcută de politicieni ca să câştige elogiile oamenilor. 

Toată această porcărie, după dictonul:
Căci cel ce ucide-un câine
Cäsäpi-va oameni, mâine!
(apud Mihnea Columbeanu)

pe care l-am mai dat odată spre meditație opiniei publice.

Urmează acum Operaţiunea Hecatomba - nici nu mai e nevoie de cadru legal, dacă dulăii legalităţii închid ochii, dacă au primit semnal de la însuși șeful statului. Capitala se va transforma într-un câmp de luptă, pe care se vor produce astfel de orori.

Nimeni nu se gândeşte la implicaţiile groteşti ale acţiunilor politicienilor oportunişti, lipsiţi de scrupule, care nu ezită să se plieze pe dorinţa unei părţi isterizate din electorat.... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More