joi, 12 septembrie 2013

în culise și pe scena ...

      Ştiţi nu în culise politicienii joacă un teatru şi pe scenă joacă altul.

       Pentru ei este ceva normal pe scenă ne păcălesc pe noi şi în culise se păcălesc între ei. Doar atunci când evenimentele de pe scenă i-ar atinge şi pe ei ei se unesc îşi dau mâna şi lupta contra celor de pe scenă.
       Iată că acum pe scena este RM... dar era anunţată revolta primarilor aşa că sub cortina protestelor pro contra RM ei şi-au dat mâna şi au mai tăiat nişte atribuţii la ANI. Şi acum să vă ţineţi bine ei politicienii spun că şi-au trimis şeful ( pe ponta )  la ANI şi au negociat cu ANI şi aşa pot schimba liniştiţi legea. Să fie aşa ? ... Păi până la proba contrarie poate fi şi aşa. Aţi văzut ieşind vreun reprezentant ANI să se dezică de aceste zvonuri. Eu nu am văzut , dar poate că mă înşel. Dar cea ce este mai important şi clar este că politicienii au mai arătat odată că legea nu contează pentru ei.

      Normal febra RM va trece şi atunci cine credeţi că va fi vinovat. Desigur cei care au ieşit la proteste şi vor apărea marile conspiraţii mondiale. Normal nu, nouă ne place să bârfim aşa că politicienii şi analiştii ne dau subiect de bârfa.

      Parcă azi 12 septembrie era şi condamnarea Varanului . Ceva ştire ceva? A fost arestat, nu a fost arestat? Tone de dosare date de DNA. Şi tone de subterfugii date de avocaţii Varanului. O nouă dată de proces ne-am obişnuit, de pe 26 septembrie va fii 26 octombrie şi tot aşa ... ce mai contează. Păi dacă avocaţii nu vor avea alte subterfugii, simplu ...  ei penalii , ca şi la legea ANI ca şi precedent. Îl trimit pe ponta la Nitu se pun de acord cu ceva lege. Şi iaca aşa schimba şi legea în DNA. Poate se da prin lege scoaterea din dosar a tuturor probelor care îl acuză pe varan. Şi iaca aşa poate veţi avea o surpriză şi îl veţi avea pe varan un mare erou naţional care sa luptat cu regimul totalitar Băsescu. (poate participa varanul la prezidenţiale, şi poate şi câştigă păi cvorumul de vot l-au redus la 30 la sută... il pot reduce şi la 2 la sută  doar ei fac legea . Daca vor il pot alege pe Varan şi rege)

      Tot normal febra RM va trece şi atunci cine credeţi că va fi vinovat. Desigur cei care au ieşit la proteste şi vor apărea marile conspiraţii mondiale. Normal nu, nouă ne place să bârfim aşa că politicienii şi analiştii ne dau subiect de bârfa.

      Ce s-a mai întâmplat păi da desigur repede au trimis draftul de scrisoare la FMI spre aprobare. Aşa că vor mai lua politicienii noştrii niscaiva miliarde de la FMI .  Din care normal vor fura trei sfert, dar vor mai da şi ceva firmituri celor din scenă ca să le închidă gura şi să nu mai iasă în stradă. Desigur pe lângă împrumut plătiţi şi impozite că ce mai contează dacă sărăciţi mai mult ?  DE fapt asta e scopul politicienilor să ne ţină cât mai săraci şi cât mai încordaţi dar şi dezbinaţi

       Cam acestea au fost ultimele jocuri de scenă şi de culise. Nu va mai spun ieşiţi în stradă pentru că oricum vă veţi certa între voi şi totul va ajunge la un singur rezultat MARILE CONSPIRAŢII MONDIALE.

Doar atât staţi liniştiţi în case (politicienii) penalii au grijă de voi !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More