duminică, 1 septembrie 2013

Europainometru ... pâinea noastră de toate zilele

1 septembrie... zi istorică înfiinţarea EUROPINOMETRULUI



Acum că pita e mai ieftină cu 30 de bani iată că romanul o să facă o economie imensă. Se știe din statistici ca el consumă 400 de grame de pâine pe zi deci dacă o lună are 30 de zile iată că romanul o să facă o imensă economie de 3 lei pe lună. Sunteţi fericiţi nu bugetul a crescut cu 3 lei.

 Ce veți putea face cu 3 lei? 

-Păi de exemplu veţi mai putea cumpăra o pâine bonus. Aceasta o veţi consuma la mari sărbători, de exemplu la înscăunarea unui rege sau doi. Veţi putea cumpăra 0. 05 litri de benzină, benzină care vă va ajunge să mai faceţi vreo 150 de metri cu maşina, asta la vale bineînţeles. 
-Veţi putea cumpăra un mic în plus pe lună, doar upss berea va fi mai scumpă aşa că să dus economia. 
-Dacă treceţi vreun pod aveţi grijă să aveţi bani la dumneavoastră s-ar putea să vă coste vreo 10 pâini trecerea podului. Ce mai de acum trebuie să vă faceţi calculele lunare în funcţie de preţul pâinii. PAINOBAROMETRUL este noul instrument financiar al ministerului de finanţe.

Desigur fiţi liniştiţi pâinea la raft va fii tot 3 lei, brutăriile vor recicla ca şi până acum pâinea veche (o vor înmuia în apă , o vor reîncălzi şi o vor trimite din nou pe raft). Încercaţi să cereţi bon fiscal de la caseria brutărie, aş vrea să văd figura casieriţei.
Ce spuneţi va caută Garda financiară brutăriile. Fiţi liniştiţi brutarii şi-au deschis cei care aveau mai demult CAP-urile, adică foştii preşedinţi din CAP-uri. Ei da ei erau prieteni de pahar cu cei de la Gardă financiară. Deci cine va câştiga desigur brutăriile adică patronii de la brutarii., pentru că angajaţii sunt plătiţi la fel de occidental că tot romanul 200 250 de euro, Aşa că afacerişti de carton vor băga în buzunar restul până la 24 la sută. Statul va vedea 0 în balanţă financiară.

Multă fericire şi sărbătoriţi...!... Dacă puteţi!

2 comentarii:

Chiar faceam si noi niste calcule ca noi mancam mai multa paine si a iesit ca pe luna maxim cat putem economisi de pe urma ieftinirii ar fi 15 lei si ma gandeam cat de usor vor fi manipulati oamenii mai ales ca multi vor spune ca "astia au ieftinit, ne-au dat nu ne-au luat din pensie cum a facut Basescu"
Sa ne scada cheltuielile cu intretinerea, cu gazul ca acolo e marea problema si daca ar fi salarii ca in Franta, Germania si mai multe locuri de munca nici nu ne-ar interesa scaderea TVA

https://plus.google.com/108099534722792923191/posts/bxsRd4ubK3z

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More