joi, 29 august 2013

Virusul care poate fura toate parolele din browser. Se raspandeste prin contul de Facebook


Un virus periculos se raspandeste pe Facebook. Poate fura parolele utilizatorilor si peste 800.000 de conturi au fost deja afectate.

Potrivit New York Times, care citeaza specialisti italieni, acest virus apare sub forma unui link trimis pe email sau pe Facebook de un prieten.
Mesajul iti spune ca un amic ti-a dat “tag” intr-o text de pe Facebook.
Daca vei deschide reteaua de socializare din vei accesa linkul, vei fi trimis pe alt site si ti se va cere sa descarci o extensie de browser, pentru a vedea un clip.
Cand vei descarca acel fisier, virusul va avea acces la parole si la tot ce ai salvat pe browser.
Potrivit specialistilor, acest virus se raspandeste cu o rata de 40.000 de atacuri pe ora si a infectat deja 800.000 de conturi, prin browserul Google Chrome.
Google a sters deja extensia care permite descarcarea virusului, iar Facebook incearca sa blocheze accesul utilizatorilor la link.
Sursa: Business Insider / New York Times

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More