sâmbătă, 24 august 2013

Răzbunarea

Intâmplări din lumea funcționarilor ...și politicienilor...


De ce merg lucrurile prost "la stat"?

Statul este cea mai bogata "societate comerciala", care nu e comerciala de loc!
La sfarsitul anului bilantul trebuie sa fie 0!
Si atunci de ce ne miram ca toti conducatorii din sectorul de stat nu dau doi bani pe eficienta utilizarii fondurilor?
De exemplu Consiliul Judetean Galati! In perioada cand lucram eu acolo, la Directia Drumuri si Poduri, aceasta directie a decontat Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Galati COSIT DE IARBA IN SANTURILE DE PE MARGINEA DRUMURILOR in decembrie, CAND ZAPADA ERA DE DOI METRI!
Ca sa vezi! Si Camera de Conturi Galati a observat!
Drept care i-a facut dosar managerului de atunci DORIN OTROCOL, vajnic PSD-ist de frunte, si i-a fript si o amenda de l-a usturat la buzunar!
Urmarea???Domnul Otrocol "s-a ales" vicepresedinte al CJ Galati si a pornit o campanie de razbunare impotriva singurei rude a controlorului financiar care l-a amendat! EU!
Astfel, A DESFIINTAT Directia de Drumuri si Poduri din cadrul CJ Galati (singura care mai verifica inainte de decontare situatiile de lucrari ale regiei la care dansul fusese manager), mi-a desfiintat postul si m-a mutat la Directia de Dezvoltare Regionala!Dar aici se scriau proiecte pentru accesarea fondurilor europene!! Uuuupssss! Cum sa stea cineva cu rude la Camera de Conturi in coasta noastra, sa vada cum dam chiolhan dupa chiolhan in cabanele de protocol ale CJGalati, sau cum plecam cu amanta (tot angajat CJ Galati) in Grecia in "interes de serviciu", sau cum luam masa la restaurantul Hotelului Sport (din banii de rechizite ai consiliului), in timp ce angajatii se stergeau cu ziare la toaleta, scoteau la imprimanta pe hartie de scris, sau bateau la masina acte - pe masini cu ribbon din anii '50!
Cel mai grav era ca se refoloseau hartiile scrise pe o parte, care ar fi trebuit tocate la masina de tocat documente (masina cum n-am vazut decat in filme), dar asa, orice secret de serviciu devenea proprietatea intregului consiliu, prin citire in lant!
Ce nu facea domnul vicepresedinte Otrocol ca sa nu moara directorii de foame? Doar era prieten cu Directorul Financiar Mihalcea de pe vremea cand era "porcar" sau "portar" n-am inteles bine!
Asa ca a scapat de "elementul subversiv", detasandu-l impotriva vointei lui, la Directia Judeteana de Protectia Copilului, trimitand un functionar public IMPOTRIVA ORICAREI LEGI IN DOMENIU sa lucreze si cate 9 zile la rand fara pauza, sa nu primeasca sporurile ce i se cuveneau, sa faca o munca pentru care nu avea nici o calificare - cea de LUCRATOR SOCIAL (care atunci nici nu exista in nomenclator), desfiintandu-i inca o data postul!
"Trebuie sa va revizuiti atitudinea! Daca nu, dumneavoastra veti pleca si eu voi ramane!".
De aceea statul este cea mai mare "societate comerciala" care nu functioneaza pe principii comerciale, fiindca PSD-ul (si nu numai)
o considera buticul lui din curte, unde daca nu-i plac privirile vanzatoarei, sau aceasta nu accepta sa-i devina amanta, o da afara!


sursa : https://www.facebook.com/vivian.todoran?hc_location=stream

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More