vineri, 12 iulie 2013

Silenzio stampa ...Tăcerea Ministrului ... (Stroe e cu ei ? )

      După multe gafe Stroe adopta Marea Tăcere , da Silenzio Stampa , nu mai declară nimic . Mafia romana la ora actuală a depăşit mafia italiană . Camorra  , Cosa Nostra ... ?  Mici copii , bebeluşi ! Boborul i-a ales şi a dat liber USL oficial cea mai mare organizaţie mafiotă din lume . Este adevărat ei nu iasă cu carabinele pe străzi dar folosesc LEGEA îşi dau legi care le legalizează  acţiunile . Dau spaga şi iau spaga între ei , îşi dau posturile pe mită şi sunt aleşi pe un criteriu clar trebuie să aibă ceva cu iz penal ca să fie compatibili , pentru că ŞANTAJUL este foarte important pentru viitorul lor . O vreme au fost îndepărtaţi de la instrumente , acum ei trebuie să îşi ia înapoi jucăriile . Şi au şi succes , au fost infiltraţi peste tot , doar că acum vor să ocupe tot . 

      SPAGA , MITA ,  ŞANTAJ însoţite de MINCIUNĂ , POPULISM , INCOMPETENTA crează monştri . 

      România se afla în stare de asediu  ... penali îmbogăţiţi timp de 23 de ani au ocupat România . Colonie ? Puţin spus ! România a devenit  ... un ţinut al bandiţilor ... e adevărat îmbrăcaţi în  ,, COSTUME DE CARTON " şi nu cu papion ... ci cu cravate ROŞII .

       Domnul Stroe tace ei da tace ... Vreo muscă pe căciulă ceva despre   FILIERA ARABĂ   ( apropo aviz celor care strigă în gura mare ca NASUL DE LA PORTURI este domnul Băsescu ... ei nu nu el este , sunt alţii ... sunt mulţi şi acu, sunt la butoane ) ... da cică SRI - ul este pe fir : 

,, Numai ca „bomba” care ar putea dinamita din temelii Internele vine din alta parte, o ancheta paralela a serviciilor de informatii scotand la iveala detalii uluitoare despre traficul de influenta generalizat in ceea ce priveste numirile pe functii in minister. Astfel, sursele noastre sustin ca SRI a monitorizat strict legaturile cel putin dubioase de „afaceri” si chiar de inrudire prin alianta intre sefi importanti din Politia Romana si diversi cetateni de nationalitate araba, prezentand grave probleme de vulnerabilitate la siguranta nationala.

De neclintit


Cum, tinand cont de importanta functiilor detinute de catre unii dintre suspecti, misiunea ofiterilor anticoruptie de a penetra cercul relational al acestora era una imposibila, SRI si-a intrat in atributii si i-a monitorizat strict, pe parcursul ultimelor luni, pe mai multi ofiteri superiori din politie. Mai ales ca toate indiciile privind legaturile tot mai „fratesti” dintre acestia si lideri ai marilor gruparilor evazioniste arabe deveneau de-a dreptul ingrijoratoare. Astfel, in urma primelor semnale de alarma trase de catre ofiterii de informatii, s-a stabilit, cel putin pana la finalizarea anchetelor efectuate sub acoperire, transferarea suspectilor de pe posturile detinute. Numai ca, desi cel putin in trei cazuri, mutarile erau ca si batute in cuie, retragerea respectivilor nu a mai fost posibila. Desi, repetam, serviciile secrete detineau informatii clare privind legaturile nepotrivite dintre acei comandanti si persoane care intrau sub incidenta legii sigurantei nationale. Dar, de fiecare data, ordinul ministerial al lui Radu Stroe nu a mai venit. Sau a fost dat tocmai pe dos…



Cumetrii explozive
Exista mai multe cazuri in care sefi din Politia Romana s-au inrudit cu „obiectivele” SRI, fie prin mezaliantele unor rude apropiate, fie chiar prin incumetrirea directa cu cetatenii straini. Intr-un alt caz, un sef al unei importante directii a fost monitorizat la mii de kilometri distanta, intr-un hotel de lux din Dubai, in timpul intalnirii avute cu reprezentantii unei  retele de criminalitate economico-financiara. Numai ca, in urma avertismentelor transmise, acesta a fost promovat intr-o functie cheie, in loc de a fi retrogradat! Iar surprinzatoarea miscare a fost efectuata, dupa cum sustin aceleasi surse, la cel mai inalt nivel. O alta miscare uluitoare s-a petrecut si la IPJ Ilfov, unde ofiterul trimis sa preia conducerea inspectoratului a fost pur si simplu zburat din birou, la presiunile unui puternic grup de interese, la doar cateva zeci de ore de la instalare. Stranie a fost si „mazilirea” fostului sef al Politiei Capitalei, comisarul Cristian Ciocoiu, considerat cel mai bun manager de la nivelul structurilor teritoriale din tara, acesta fiind inlocuit cu chestorul Catalin Dragota, al carui nume se regaseste pe „lista rusinii”.
Premierul a fost informat!
Monitorizarile efectuate inclusiv in hoteluri de lux din strainatate, dar si in depozite de legume sau locurile de intalnire preferate ale unor baroni locali, au scos la iveala „afinitatea” dintre ofiterii pastrati pe functii sau promovati, in ciuda tuturor avertismentelor Serviciilor. Care, stranie coincidenta, cu totii sunt recunoscuti in sistem drept „oamenii” unor apropiati politici ai actualului ministru de Interne, Radu Stroe. Mai mult, tinand cont de complexitatea situatiei, se pare ca un raport informativ detaliat cu privire la „ciudateniile” din „ograda” Internelor a fost transmis, zilele trecute, si premierului Victor Ponta. In vizorul anchetatorilor se afla situatia de la mai multe structuri, printre care Transporturi, Investigarea Fraudelor si, mai ales, DCCO. Unde actuali sefi de la “crima organizata” ar fi luat dosare importante de la birou si ar fi refuzat pur si simplu sa le predea superiorilor sau procurorilor de caz! "
sursa :  http://www.enational.ro/dezvaluiri/lovitura-de-teatru-in-ancheta-de-coruptie-care-a-dinamitat-mai-ministrul-stroe-prins-de-sri-pe-filiera-araba-312258.html/#ixzz2YjugYIG6

      Da ma uita acum și vad numele Stroe legat de Răzvan Petrovici , Ionuț Elise Zisu ... un teren de 450 de hectare de la Moara Vlasiei ,  un teren de 73.000 mp in B-dul Expozitiei din Capitala ,  RAAPPS    ... coiincidente nu? ...  pai dați o căutare  pe Răzvan Petrovici și veți fi surprinși : 
,, Pe de alta parte, unul dintre oamenii de incredere ai lui Petrovici, Ionut Elie Zisu, devenise noul administrator al GFS, iar sotia sa, Monica Zisu, administratorul societatii implicate in afacerea de preluare de la RAAPPS, cu sprijinul liberalului Radu Stroe, a peste 450 hectare de teren de la Moara Vlasiei. Firma aruncata la inaintare in afacerea RAAPPS este “Dacia Companie de Investitii” SRL, fosta GFS Flight Services SRL, societate al carei actionar unic este ascuns in aceeasi casuta postala din Limassol-Cipru si se numeste Aglaos Trading Limited. Acelasi Ionut Elie Zisu mai apare ca director la societatea RAMI-Dacia SA - fosta Fabrica de Diamante Sintetice Dacia (un partener de afaceri al grupului Petrovici), iar sotia sa la CFS Trading (Overseas) Limited.

Tot in afaceri cu RAAPPS-ul lui Radu Stroe a fost implicata si Universal’all Romania SRL, dupa schimbarea numelui acesteia in Commercial Center Developments SRL, noua societate semnând, in 2006, un contract de asociere cu institutia statului pentru un teren de 73.000 mp in B-dul Expozitiei din Capitala, in spatele World Trade Center. Afacerea a fost stopata dupa ce culisele ei au fost dezvaluite de presa. Toate cele de mai sus sunt câteva argumente ce pun sub semnul intrebarii instrainarea afacerilor lui Razvan Petrovici catre “un fond de investitii” din Cipru al carui nume a ramas un secret desavârsit pentru opinia publica româneasca.
Petrovici a refuzat cu obstinatie sa dezvaluie numele “fondului de investitii”, ceea ce inseamna fie ca el nu exista, fie ca el nu trebuie cunoscut. Indiferent de situatie insa, grupul din Cipru este reprezentat de Razvan Petrovici si de locotenentii sai. "


sursa : http://investigatiilacheie.blogspot.ro/search/label/Razvan%20Petrovici

Ei Stroe mai sunt multe de spus , chiar dacă tu ai intrat in SILENZIO STAMPA . Lasă nu fi necăjit ,  mai cautam noi despre tine și mai vorbim  ... ei da ...  dar noi nu te lăudăm .



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More