duminică, 28 iulie 2013

România nu are autostrăzi din cauza FSN / FDSN / PDSR / PSD

"După o sută de ani, nu avem nişte legături de transport foarte bune între regiuni. Nu avem o autostradă care să lege Muntenia de Ardeal şi Ardealul de Moldova şi sper ca până în 2018 să le avem. De asemenea, nu avem alte lucruri care înseamnă o ţară unită şi dezvoltată în mod uniform. Cei cinci ani trec repede şi cred că suntem toţi responsabili, cei de acum, aflaţi în viaţă şi în activitate, de cum arată o ţară la o sută de ani de când s-a format aşa cum este acum."

Autostrăzile sunt sistemul sangvin al economiei unui stat. Dacă Transporturile nu funcţionează eficient, economia are mari probleme de funcţionare. Viceversa lucrurile merg foarte bine. Turcia, azi actor geopolitic regional, a explodat economic datorită autostrăzilor, care sunt prioritate naţională, dimpreună cu turismul.

Între anii 1990 şi 1996, succesiunea FSN-FDSN
, adică eşalonul doi al fostului partid comunist, a fost ocupată să se instaureze în ţară ca o pecingine, sacrificând România şi pe români. Inflaţia a fost galopantă. Corupţia instituţionalizată a dansat peste ţară. În 1996, România era în pragul bailout-ului.

Cabinetul Ciorbea, apoi cabinetele Radu Vasile şi Isărescu au reuşit, cu eforturi uriaşe, să stabilizeze ţara, aflată în pragul incapacităţii de plăţi.... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More