miercuri, 31 iulie 2013

,, Ponta ... A DEVENIT UN VERITABIL PERICOL PENTRU SECURITATEA României. "

Asta trebuie sa transmită politicienii și nu numai aici și Comunității Europene și FMI și tuturor organizațiilor democratice internaționale : 

,, Pucist ratat, premier prost informat și gafeur, plagiator șantajabil, membru CSAT afectat de
 amnezie, Victor Ponta nu este doar un politician lamentabil, ci A DEVENIT UN VERITABIL PERICOL PENTRU SECURITATEA României. "

Adrian Papahagi


,,

Ponta, pericol pentru securitatea națională

Plagiator recidivist, mare mitoman și iresponsabil notoriu, Victor Ponta a devenit un pericol pentru securitatea națională.
Primul atentat la adresa stabilității României a fost lovitura de stat ratată din vara anului 2012.
Ultima lună ne-a confirmat iresponsabilitatea premierului. În cazul Hayssam, deși s-a declarat informat, Victor Ponta a dovedit că habar nu avea de situația acordurilor de extrădare semnate de România cu alte state și a făcut afirmații de natură să compromită o operațiune delicată a serviciilor secrete.
Astăzi se dovedește că premierul iresponsabil ignoră deciziile luate în ședințe CSAT la care a participat el însuși. Documentul CSAT din 5 februarie a. c., prin care se aviza privatizarea CFR Marfă, desecretizat astăzi, prevedea că “modalitatea concretă și procedura de privatizare se află în responsabilitatea Ministerului Transporturilor și a Guvernului României”. Este deci integral responsabilitatea lui Ponta, în dubla lui calitate de șef al Guvernului și de ministru interimar al Transporturilor.
De notat că privatizarea CFR Marfă are o importantă dimensiune de securitate – asigurarea transporturilor militare și strategice, inclusiv pe timp de pace. Iresponsabilitatea lui Ponta în cazul privatizării cu cântec a CFR Marfă, constituie așadar inclusiv o vulnerabilitate la nivelul securității naționale.

Pucist ratat, premier prost informat și gafeur, plagiator șantajabil, membru CSAT afectat de amnezie, Victor Ponta nu este doar un politician lamentabil, ci a devenit un veritabil pericol pentru securitatea României.
Adrian Papahagi
Membru al Grupului Național de Inițiativă al Partidului Mișcarea Populară
"

sursa : http://www.miscareap

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More