vineri, 14 iunie 2013

Victoras si vizita la Turcescu

Aici puteţi urmări înregistrarea (Victoras uitate şi tu... vei vedea cât de mare mincinos şi ipocrit eşti puşlama). Mulţumim Robert Turcescu încă odată i-ai arătat adevărata faţă a acestui nesimţit !

Victoras si vizita la Turcescu 13 iunie 2013



Iar aici câteva gânduri de ale mele faţă de tine Victoras citeşte nu pierzi nimic.

Na Vctoras ai reuşit până la urmă să ajungi la Turcescu ! Păi da ai reuşit încă odată să îţi demonstrezi ipocrizia ! Mai Victoras păi cum se face că tu marele MUNCITOR ÎN SLUJBA PENALILOR {nu a BOBORULUI, apropo pensionarii din Galaţi au ieşit în strada ei strigă ce au strigat anul trecut JOS GUVERNUL, Victoras este vorba de tine, cică nu ţi-ai respectat promisiunile). Tu ăla care eşti copreşedinte cu, ,Merkelul Constituţiei - ADORMITUL SUPREM " şi, Ăla Micul "nu te interesează voinţa CETĂŢENILOR (apropo vezi că şi pensionarii ăia care te-au ales dar acum îţi spun DEMISIA îţi cer asta) aceia de a face un parlament unicameral cu 300 de parlamentari, păi cum Victoras nu respecţi Constituţia ? Ei da spui că tu ai alte treburi (ei da tăi panglici cu reprezentantul Han la Calafat, mă i-ai molipsit şi pe ăştia îi aduci în ridicol îi duci să taie panglici, Domnule comisar Han delimitativa de acest ipocrit... este un mincinos, face jocul penalilor, nu mai da bani pe mâna penalilor), că tu nu ai tangenţă cu REVIZUIREA CONSTITUŢIEI... păi da şi la următoarea întrebare cea cu atribuţiile preşedintelui... ce să vezi acolo ai vorbit 10 minute acolo şti tot. Păi cum Victoras cea ce ţi-au ordonat aproape 8 milioane de cetăţeni nu te interesează... dar cea ce îţi spune ADORMITUL, VARANUL şi CRIMINALUL {ştii ăla pe care cică tu în 1990 îi strigai, JOS ILIESCU ") te interesează ?... Ei da îţi trebuie putere... da tu erai ăla ce îl admirai pe Putin... Victoras vezi că sunt proteste până şi împotriva lui Putin, nu visa cu ochii deschişi mai NENOROCITULE. As vrea să îţi spun pune-te măi omule şi munceşte... dar nu mai vreau să te văd acolo nici pe tine nici adunătura ta de borfaşi !

Mai Victoras... Turcescu ţi-a dat o bentiţă aia cu GOLAN (şi mai scria JOS ILIESCU)... şi te-a întrebat dacă ai fost în piaţa în 1990.Ai spus că DA. Ei victoras te cred că aia fost dar ai fost GOLAN în adevăratul sens al cuvântului... să nu care cumva să spui că ai fost un GOLAN al anilor '90 tu ai fost şi rămâi un GOLAN autentic, un mincinos, un ipocrit şi un hoţ la drumul mare. Hai că îţi dau să citeşti uite asta ai fost tu mai IPOCRITULE:

Naum vizavi Ponta prima parte ( 1 )

Naumovici alias Naum alias pOnta partea a doua ( 2 )

Vezi ca sunt linkuri doar apesi pe ele si ajungi  sa afli cine ai fost ... pai tu esti bolnav mai omule , bola ta e grava de atata minciuna nu mai deosebesti minciuna de adevar . In primul rind dute la doctor Victoras ( desi  cred ca boala ta este incurabila ) . Dubla personalitate este o boala boală grea , tu nu ai numai dubla personalitate , tu ai trecut pragul de a avea multiple multiple personalitati . De acea am cautat ceva despre boala i-a citeste poate te ajuta { stii apesi click si linkul se deschide ) :

Dubla personalitate – boală grea! 1

Dubla personalitate – boală grea! 2

Da şi mai e ceva acum ceva zile ziceai într-un monolog de-al tău ceva de genul ,, Mulţumesc lui Dumnezeu...". Mai Victoras ai grijă cum foloseşti numele Domnului,... nu prea ai dreptul să îl foloseşti. Poate dacă te duci să te spovedeşti... Da uite îţi spun eu ce să spui preotului:
- Mint cum respir!
- Fur din buzunarul cetăţeanului cu o diplomă plagiată (furată) bani pentru titlul de doctor!
- Ţin şi promovez în guvern o adunătură de bandiţi!
- Nu ţin cont de voinţa cetăţenilor!
- Fac parte dintr-un partid în care membru de onoare este un criminal, ştii pe ilici ăla care îl admir!
- Îmi faci chip cioplit, idol în persoana unui criminal!
- Spun de un an că muncesc şi în schimb nu fac nimic!
...
Ai mai avea ce spune dar acelea sunt ce nu ştim noi... spune-le şi acele păcate...
Poate Dumnezeu îţi da dezlegare... să aminteşti numele lui...

Ei bine v Victoras poate că te ajuta acest articol să vi cu picioarele pe pământ să ştii că dacă nu îţi revii repede şi nu îţi dai demisia de asemenea nu iei cu tine toată armata ta de borfaşi... SE ŞTIU EI... veţi păţii tare rău... în curând BOBORUL vă v-a scoate de gulere din parlament, guvern, castele şi din gaura de şarpe. O nici nu ştiu ce se v-a întâmpla cu voi... ştii ce Ieşiţi în fata daţi înapoi tot ce aţi furat timp de 23 de ani iar mai apoi emigraţi... poate va vor urmării ceva brigăzi din alea ce poartă coasă... dar poate veţi scăpa... Gândiţi-vă e un sfat de care ar trebui să luaţi seama... nu o luaţi ca o ameninţare... e doar aşa, pentru că atât aţi spălat creierele BOBORULUI, ca ca acesta săracul de el nu v-a mai ştii ce face.

Mulţumim Robert Turcescu l-ai tăvălit bine pe MIncinos deşi acesta nu îşi dă seama, lasă nu fi necăjit, nu ai ce te aştepta de la el ţi-am spus mai sus e bolnav!


1 comentarii:

Cosmeanu Ioana
BRAVO Attila , un articol foarte bun si SPUMOS !

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More