miercuri, 19 iunie 2013

Supermajoritatea, superimunitatea, superclasa superpusă

Să luăm acum, ca reper şi bază de documentare, materialul nostru precedent, numit Cinci mineriade pentru intimidat statul de drept în România.

Am explicat viziunea noastră asupra uneia dintre cele mai importante traume post-decembriste trăite de români: mineriadele.

Credem că acestea au fost forme primitive ale loviturii de stat date statului de drept din România după decembrie 1989 de către forţele reacţionare, pro-ruse, pilotate de la Moscova.

Celor cinci mineriade li se adaugă şi încercarea de lovitură de stat cu aparenţă legală (ce pare acoperită de lege faţă de porcăria din vara anului trecut) din primăvara anului 2007, când președintele Traian Băsescu a fost suspendat întâia oară fără nici un motiv veritabil, în afara aceluia că clasa superpusă în curs de formare se simțea serios amenințată.

Toate aceste mișcări, în viyiunea noastră, trebuie privite în ansamblu, integrat, pentru că ele se integrează aceluiași plan de destabilizare a României, despre care noi afirmăm că este urzit constant de Moscova.

Din anul 2007, într-o continuă agitaţie politică frenetică fără precedent, forţele... citește tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More