miercuri, 12 iunie 2013

Referendum 2013 ordinul nostru

Domnilor politicieni, domnilor politruci de ultimă speţă... Victoras, Antonescu şi toată şleahta de penali... noi CETĂŢENII cei care vă alegem aşa din 4 în 4 ani v-am dat un ordin acum 4 ani acela de a fii o singură cameră şi de a fi doar 300. Voi ne-aţi ignorat. Voi trebuia să aplicaţi acest ORDIN acum 4 ani. Aţi cheltuit 320 de milioane de euro de atunci. Acum va mai confirmăm odată printr-un nou referendum voinţa noastră.
NU IGNORAŢI ORDINUL NOSTRU, NU AŞTEPTAŢI SĂ VENIM PESTE VOI!
Dragi prieteni am creat un grup pe facebook alăturaţi-vă acestui grup dacă trebuie ajutăm şi cu bani noul referendum 0, 5 euro la peste 10 milioane de romani nu reprezintă mult .

 Grupul pe facebook  este:

https://www.facebook.com/groups/583204635035857/

         Preşedintele ne întinde un colac de salvare !
         Noi vom profita de ea!
         În 2009 noi cetăţeni le-am cerut parlamentarilor, parlament unicameral cu un număr maxim de 300 de parlamentari, azi în 2013 după 4 ani de la votul imperativ pe care Constituţia actuală o consfinţeşte parlamentarii USLA au hotărât să ignore votul a aproape 8 milioane de romani.
Oare noi romanii vrem să retrăim dictatura dinainte de 1989, sau vrem să trăim în democraţie?
Indiferent dacă suntem basişti (eu sunt basist, şi nu mi-e ruşine să o spun) sau nu voinţa noastră trebuie respectată.
Veniţi să le arătăm că nu îi lăsăm să facă ce vor cu această ţară.
Menţionez aceasta este ultima şansă pentru a arăta că trăim în DEMOCRAŢIE!
2009 - 2013 = 4 ani ori 80 de milioane =320 de milioane de euro
În consecinţă parlamentarii romani au dat o gaură în buzunarele noastre a contribuabilului de 320 de milioane de euro (+ dobânzile la aceşti bani) până acum mă întreb putem noi da în judecata la CEDO pentru nerespectarea voinţei noastre şi cere despăgubiri din buzunarele acestor parlamentari aceşti bani... Menţionez cu aceşti bani ca exemplu Oltcchimul funcţiona la maxim fără restructurări!...
Prin votul nostru acum, şi absenta la votarea CONSTITUŢIEI PENALILOR le arătăm acestor parlamentari că suntem un popor adevărat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More