miercuri, 26 iunie 2013

Parlamentarii voteaza hai... hui dar mai dau si din umeri... cate odata iritaţi

       Da ati auzit bine... ei voteaza ala ureche iar mai apoi dau din umeri si zic asa simplu pai daca nu e constitutionala pai ce las ca mai votam odata la toamna.


       CCR spune ca legea privind statutul lor nu este constitutionala... nu o publica imediat in Monitorul Oficial... pai de la LOVITURA DE STAT DE ANUL TRECUT l-au luat in subordine sa publice numai ce vor si cand vor. Deci aproape 600 de penali (mai sunt si inocenti intre ei... dar putini, dar datorita faptului ca nu se supun vointei noastre acea de a fi parlament unicameral si in numar de numai 300 toti participa la o faradelege... pai da tot la LOVITURA DE STAT DE ANUL TRECUT au lyuat si AVOCATUL POPORULUI care de anul trecyuit este in concediu... Chiar functia de AVOCAT AL POPORULUI mai exista?... A MAI AUZIT CINEVA DE EL?... A MAI REZOLVAT VREO CAUZA?) si-au alcatuit o lege pentru protectia lor, şi de 2 ori a fost neconstituţională... în ea cică reduceau cheltuielile aşa că în timp de vară să nu plătească statul adică noi..., PROSTII " din buzunarele noastre luxul lor. Oare au făcuto premeditat? Păi pentru că acum dau din umeri păi şi gata... dau din umeri şi... zic... Dai încolo au înghiţit-o şi de data asta!
        Ei la vestea cu cvorumul e altfel... aud că ADORMITUL a sărit ca ars din pat şi adat fugă la LATRINA VARANULUI să strige şi să fulgere... păi da e clar că şi aici o armată de parlamentari şi armata de aşa zisa SOCIETATE CIVILĂ PARTICULARĂ DE CASĂ a USLA a muncit degeaba adică nu degeaba tot pe banii noştrii... LE ESTE CLAR CĂ NOI ADEVĂRATA SOCIETATE CIVILĂ VOM BOICOTA aceasta aşa zisa Constituţie făcută de ei pentru ei.

ÎN ÎNCHEIERE MAI AM O ÎNTREBARE:

Păi Domnilor aşa zis aleşi (aleşi cu ajutorul FRAUDEI COMISE DE DRAGNEA) până când vă veţi face că munciţi? Ei lăsaţi că pe 2 iulie v-a începe căderea voastră şi v-a fi mare... Victoras şi tu cu guvernul tău de pramatii vei păţii la fel!

https://www.facebook.com/events/168616253309159/

pentru bloggeri codul HTML :

 <iframe width="470" height="250" src="http://www.youtube.com/embed/_ghQYaGglQE?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More