marți, 25 iunie 2013

Eternul PNL... eternă hoţie... EXCURSIA MORŢII - COINCIDENŢĂ SAU BONUS POLITIC?



ÎN PRIMUL RÂND:DUMNEZEU SĂ-I IERTE PE CEI DECEDAŢI, CONDOLEANŢE TUTUROR RUDELOR ÎNDURERATE ŞI ÎNSĂNĂTOŞIRE RĂNIŢILOR ! 




Păi da ca aşa zisul PNL nimeni, că PNL furat de către bandiţi, care cu neruşinare poartă numele de liberali nu există partid. Iată că şi ultimele tragice evenimente îi caută... Iată unde duce incompetenta:



,, EXCURSIA MORŢII - COINCIDENŢĂ SAU BONUS POLITIC?
  1. CINE A ORGANIZAT EXCURSIA MORTII DIN MONTENEGRO? 
  2. CINE SUNT PARTICIPANTII (DUMNEZEU SA-I IERTE PE CEI DECEDATI) LA ACEST TUR?
  3. DE CE A TACUT GUVERNUL IN PRIMELE ORE?
  4. DE CE ACTIONEAZA IN FORTA ACELASI GUVERN DUPA TACEREA INITIALA?
  5. DE CE AUTOCARUL ERA CONDUS DE UN ANGAJAT MAI?
Punand aceste intrebari nu fac referire la Mareea Travel - agentia de turism si nici la transportator - Gregory Tour. 

Un accident nenorocit a curmat viata a 19 romani si i-a pus in pericol pe altii. Toata compasiunea pentru concetatenii nostrii si pentru rudele acestora. Accidentul a fost un cosmar incredibil. 

E ciudat insa ca participantii din Curtea de Arges erau membri PNL si rude ale acestora. 
Conform primarului din Curtea de Arges, Nicolae Diaconu, 8 participanti la excursie proveneau din acesata zona: 
   "Este vorba despre domnul fostul consilier locale de la PNL Nicolae Dervis si de sotia sa, de ghidul excursiei, profesoara pensionara Mariana Mateescu, de sotul ei si de tatal fostului consilier judetean PNLMadalin Marinescu. Au scapat cu viata, fiind internate la ORL, Ortopedie si Neurochirurgie, trei doamne - profesoara Speranta Nicolaescu, doamna Elisabeta Ciolacu si doamna Marinescu, mama fostului consilier judetean Madalin Marinescu", a declarat edilul.

La fel de ciudat este ca o victima din Valcea (noroc ca a spapat) este ruda cu secretara judetului. 
   "Potrivit prefectului de Vrancea, Cătălin Popescu, într-o declaraţie dată în cursul dimineţii, în autocar se aflau mai mulţi vrânceni, dar nu se cunoaşte numele tuturor deocamdată. "Elena Dan este sora avocatului Adrian Dan, soţul secretarului judeţului Vrancea, Raluca Dan." Doamna Dan era insotita de doi prieteni din Bucuresti, care au pierit in accident. http://www.realitatea.net/victima-vranceana-din-accidentul-din-muntenegru-este-cumnata-secretarului-judetului_1211211.html

La fel de ciudat este ca soferul, George Ciubotaru (RIP) este un politist din cadrul MAI. 
   "Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a mai aratat ca, in urma verificarilor facute de Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF) Sector 2, s-a stabilit ca politistul lucra din septembrie 2012 ca sofer la firma care a dus turistii in Muntenegru." (http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/unul-din-soferii-autocarului-implicat-in-accidentul-din-muntenegru-angajat-la-politia-capitalei.html)

In contextul in care participantii din Curtea de Arges erau membri PNL si rude/prieteni ale acestora, cei din Vrancea erau apropiati PSD iar soferul era un politist de la MAI revin cu intrebarile CINE A ORGANIZAT EXCURSIA? Cate asemenea excursii au mai fost organizate? Poate raspunsurile se afla la Mareea Travel sau la Gregory Tour.

Ce urmareste Guvernul prin implicare la maxim cu avioane militare dupa mai mult de 12 ore de tacere? Cine si de ce a avut interesul sa-l informeze tarziu pe Ponta? Oare ce urmeaza? O propunere de remaniere. Prim ministrul propus de PNL? O lunga vara fierbinte?

Update: Alta coincidenta: Firma care a organizat excursia in Muntenegru, Marea Comtur "a sarit" de la un profit de doar 5.000 de lei in 2011 la contracte cu Ministerul de Interne si ROMATSA in valoare de 5.598.710 lei (aproximativ 1,22 milioane euro) in anul 2012!!!" Firma de casa, asa se explica de ce politistul era sofer. "


Sursa :  https://www.facebook.com/notes/anti-usl-media/excursia-mortii-coincidenta-sau-bonus-politic/599125873454275?comment_id=110696456&reply_comment_id=110696459&offset=0&total_comments=8&notif_t=note_reply 

1 comentarii:

Chiar ieri imi puneam aceleasi intrebari. Da, este bine cunoscut faptul ca partidele politice organizeaza astfel de excursii. Ba chiar, anii trecuti, bunica mea a fost "racolata" de PSD sector 6 si plimbata pe la Curtea de Arges cu o zi inainte de vot. Cartea de Identitate i-a fost inapoiata dupa alegeri!!! USL ne duce in prapastie pe toti!!!

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More