luni, 27 mai 2013

Este inca bine ...cutitul nu a ajuns la os

Este încă bine... cuţitul nu a ajuns la os


      Da este încă bine, mămăligă nu explodează, sau cel puţin încă ei cei care au dat LOVITURA DE STAT, ei PUSCARIABILII  USELISTI anul trecut în primăvara încă mai pot juca pe nervii şi şi buzunarele celor pe care i-au călărit. Zi de zi ei mai iau câte un pic dar cu măsură aşa încât romanul visător şi adormit să iasă şi să bârfească... nu va speriaţi nu în stradă, în stradă el iasă doar dacă i se plăteşte sau dacă ajunge la disperare. Dar fiţi fără grijă ei ştiu să ieie aşa răsfirat, azi la Slatina, mâine la Câmpia Turzii aşa încât să nu iasă în stradă decât câteva sute, iar restul nemulţumiţilor să zică.. Pai voi i-aţi votat voi daţii jos... Da păi Tătuca Ilici i-a învăţat pe Mincinos şi şleahta lui de hoţi că masa critică este peste un milion ,... mai puţin nici  nu contează.. Poate să iasă prostimea să ceară ce vrea... de aşa a învăţat el l-a Moscova cândva ştiţi era şi este un mare iubitor al comunismului. Ei ştiu să manipuleze masele, sigur că da.. dau câte o lege aşa răzleţ iar apoi aruncă o petardă USL se dezbină, desigur marea opoziţie care se preface spartă ridică mingea la fileu şi BOBORUL murmură suflecându-şi mâinile cu bucurie... Hai că şi ăştia se ceartă!.. doar că între timp inflaţia creşte., locuri de muncă cât mai puţine, să te duci la medic... ce vorbeşti? ...Eşti prost! Din ce o să plăteşti şpaga.? Că doar, eminenţa sa "Nicolaescu " recentralizeaza tot aşa de ca spaga să nu mai meargă răsfirată.


     
       Ştiţi mai nou ei vor să reducă CVORUMUL la vot... ştiţi la cât... Păi la 30 la sută... SUPER spune Dragnea Care deşi trebuia să fie demult închis pentru fraudele de la alegeri {sigur procurorii au amânat până ce Ponta l-a pus pe cel care îl v-a scapă de la Bulău)... Ei da Dragnea v-a scoate Dâmboviţa l-a vot iar 30 la sută din populaţia Românie se v-a muta la momentul votului la el în judeţ.. ca de e propietatea lui .. nici măcar nu v-a trebui să plătească... păi ce poate el să stampileze şi câte 100 de voturi de persoană... Si asa  nu îi va face nimic nimeni, mai mult decât atât vor avea grijă de el ca să nu păţească nimic însăşi Dna ul.
***

      Păi vă spuneam asta desigur că deunăzi mai ieri se făcea o acţiune de protest pentru că puscariabilii să nu poată trece aceasta lege , ei au spus :
,,  NU ! NU SUNTEM DE ACORD CU REDUCEREA CVORUMULUI (LA 30 %) PENTRU VALIDAREA VREUNUI REFERENDUM !!! NICI PENTRU REVIZUIREA CONSTITUTIEI, NICI PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI SI NICI PENTRU ORICARE ALT TIP DE REFERENDUM !!!!
DEASEMENEA, DORIM RESPECTAREA REZULTATELOR REFERENDUMULUI DIN 2009 : 300 DE PARLAMENTARI SI PARLAMENT UNICAMERAL ! "  Apăsaţi aici este linkul evenimentului, poate vă hotărâţi să şi participaţi că de înscris v-aţi înscris 147
Şi au ieşit şi au fost 17 într-o zi ploioasă de duminică.. de degeaba romanii sunt ocupaţi cu Becali, ceartă dintre adormit şi mincinos, şi alte mondenităţi nu au ei timp de astfel de lucruri.. Lasatine să bârfim spun ei... Bârfim până n-om avea ce pune pe masă şi unde merge la lucru... Atunci o să ieşim o să dăm de pământ cu ăştia şi punem pe alţii dar ii lasam în pace pe cei care i-am dat jos lăsăm ca justiţia să îşi spună cuvântul... Şi ea JUSTIŢIA O V-a face la PAŞTELE CAILOR în următorii 23 de ani v-a condamna la SANATORIU 2, 3 dintre ei şi şi pe ăştia aşa pentru 2, 3 ani, şi le v-a lua a milionimea parte din ce au furat că de,... din ce vor trăi săracii de ei ?
 Bine hai că vă las vorbim peste un an dacă nu suntem la bulău... poate şi de acolo ca doară se poate face blog şi de la Bulău.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More