joi, 4 aprilie 2013

Spălarea pOntacului !


Spălarea pOntacului !


       Super iată că nu mai trebuie să mănânce urzici susţinătorii pOntacului, se pare că pOnta a vorbit cu, CEL DE SUS " şi le da peşte la poartă, gata cu urzicile trecem la alimentaţie sănătoasă [lina de vitamina D şi de calciu deşi mai slabi votanţii pOntacului vor avea oase puternice şi vor lumina în noapte, cu atâta fosfor ce mai vreţi. Drumuri?; ce drumuri vor circula cu bărcile şi gondolele! Iar turiştii îndrăgostiţi de nouă fată spălată a lui pOnta, se vor plimba în gondole cântând ode de dragoste către prea iubitul prim ministru în mica Veneţie din inima Gorjului. Ce mai vreţi?; de acum pOnta se lupta cu sistemul el pune cică cu aprobarea preşedintelui un nou sistem, ce mai vreţi el se lupta cu sistemul. Ce CSM, ce MCV?; CSM respinge incompetenţii, pOnta îi pune!

        Pe partea cealaltă Crinel CRETINEL strigă din tot rărunchii, nu ponta Basistul numeşte pe Kovesi aşa ceva nu se poate rupem alianţă, apare repede şi Varanul şi îl pune pe lingăul cu limba cea mai lungă sa se ducă să îl scoată pe pOnta de la guvern să dea cu capul pOntacului de masă. Şi repede cu viteza fulgerului merge la şedinţa penalilor. Rezultatul? Era de ştiut de la guvernare penalii PNL nu ies de criticat se critică aşa de văzul poporului.
         Până la urma cine câştigă? E clar penalii câştiga numesc pe cine vor ei. Imaginea lui pOnta creşte, CRETINEL Crinel este în continuare luptătorul dizident anti basist, USL poate se rupe, ei şi iată că apare opoziţia PNL. Aţi înţeles nu penalii se opun penalilor, PERESTROIKA a reuşit visul lui Ilici este desăvârşit, justiţia este ocupată. Există DREAPTA PENALĂ = PNL şi STÂNGA PENALĂ = PSD.
Încă 2 luni de scandal pe numirea procurorilor, între timp Oltchim şters de pe hartă, constituţia PENALĂ gata făcută, afaceri încheiate pe următorii 50 de ani, regionalizarea înfăptuită, şi Măzărica atribuie contracte generalilor NATO la FELINARUL ROŞU DIN PORT. Frumoase imagini nu! Ei da după acea intra în vacanţă bine meritată nu ! Voi ce spuneţi ?

ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI USLA ARE GRIJĂ DE VOI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More