sâmbătă, 13 aprilie 2013

Sorin Oprescu promite transporturi aeriene gratuite


Între două operaţii eşuate de chirurgie estetică fără finalitate pe bugetul Capitalei, realizate fără anestezie, primarul general al Bucureştiului Sorin Oprescu a anunţat al treilea val de măsuri de revoluţionare a oraşului nostru.

Primul val (realizarea Autostrăzii Suspendate) şi cel de-al doilea (refacerea mai multor pasaje subterane şi realizarea altora sub şi supraterane) au fost, aşa cum se aştepta, nişte eşecuri răsunătoare.

De asta a şi fost ales Oprescu, pentru că bucureştenii, după doi primari generali responsabili, fiind sadomasochişti, şi-au dorit să vadă cum este să ai bulevardele sparte, monumentele istorice şi casele de patrimoniu făcute una cu pământul şi acum sunt mai mulţumiţi ca niciodată.

Astfel că, în campania sa dinainte de înscrierea în cursa pentru alegerile prezidenţiale, numită "Voi rămâne pentru totdeauna Primarul Capitalei, pentru că sunt cel mai penibil papagal de pe suprafaţa Pământului Românesc", Sorin Oprescu a început din nou să facă promisiuni fără acoperire, primite
cu entuziasm de masochiştii bucureşteni.

Doctorul "operaţie pe metrou neterminat" a promis că în câţiva ani va reuşi să întrerupă funcţionarea tuturor magistralelor subterane bucureştene, care trebuie reconfigurate complet pe deasupra metropolei, pentru că pe dedesubt trebuie făcute austostrăzi subterane, iar la suprafaţă Capitala să devină o mare zonă pietonală acoperită cu un imens sarcofag de asfalt şi beton.

Sorin Oprescu a venit cu ideea kinky a troleibuzelor şi tramvaielor verticale, care vor circula pe bază de scripeţi ca în Lisabona. Acestea vor fi folosite ca mijloc de transport în comun gratuit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More