marți, 2 aprilie 2013

Numirea dnei. Kovesi la conducerea DNA ar fi MULT MAI IMPORTANTA decat persoana ce va fi numita Procuror General al Romaniei !


In opinia mea, numirea dnei. Laura Codruta  Kovesi la conducerea DNA este MULT MAI IMPORTANTA decat persoana care va fi numita la conducerea Parchetului General.


De ce afirm asta ? Pentru ca, dna. Kovesi, are o MARE EXPERIENTA in ceea ce priveste activitatile Parchetului General si, din aceasta perspectiva, SUNT SIGUR ca, in calitate de Procuror-Sef al Directiei Nationale Anticoruptie, la fel ca dl. Daniel Morar (fostul sef al DNA), va cere procurorilor din subordinea sa ca dosarele intocmite de acestia sa fie fundamentate pe probe FOARTE CLARE, inatacabile, care nu vor putea fi respinse NICI MACAR de Procurorul General al Romaniei (in cazul in care respectivele dosare  ar ajunge pana la acest nivel al conducerii Parchetului General).

Sigur ca, IDEAL, ar fi ca SI la nivelul Parchetului General sa fie numit un procuror care a avut REZULTATE CLARE in activitatea sa si, MAI ALES, sa fie COMPLET INDEPENDENT din punct de vedere politic !

Pe de alta parte, desemnarea de catre ponta a dnei. Kovesi la conducerea DNS, pe langa faptul ca, asa cum a afirmat dl. Presedinte Traian Basescu, ar ASIGURA continuitate in activitatea din domeniul anti-coruptiei si ar raspunde recomandarii Comisiei Europene din Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe justitie (ceea ce ar insemna SI un ..pas INAINTE al aderarii Romaniei in Spatiul Schengen), IN ACELASI TIMP,  ar...arunca in ..aer alianta USL !  Din aceasta perspectiva este FOARTE RELEVANT faptul ca, acum doua zile, antonescu a afirmat, FOARTE CLAR, ca se opune numirii dnei Kovesi la conducerea DNA, chiar cu riscul ruperii usl ( deh ! el trebuie sa-i apere pe toci cei cu dosare penale, inclusiv pe "varanul" dan voiculescu).

Catastrofalul Andrei Zaharescu, o "caricatura", JALNICA, a jurnalismului din Romania, a dezmintit, in calitate de purtator de cuvant al guvernului, ca ponta ar fi afirmat ca o va numi pe dna. Kovesi la sefia DNA. (!?)

Insa, dupa cum rezulta din secventa video de pe B1 TV, se vede si se aude FOARTE CLAR ce a afirmat ponta ! (click pe link-ul urmator: http://www.b1.ro/stiri/politica/victor-ponta-lasa-de-inteles-ca-o-va-numi-pe-laura-codru-a-kovesi-la-efia-dna-video-53251.html )


Vom vedea ce va fi, pana la urma. In aceste clipe ponta are o intalnire cu cei din conducerea CSM si apoi va urma intalnirea sa cu dl. Presedinte Traian Basescu.

George Staicu

====================================================

Victor Ponta lasă de înţeles că o va numi pe Laura Codruța Kovesi la șefia DNA (VIDEO)
Un articol de: B1.ro | 02 Apr 2013, 10:16
Premierul Victor Ponta a confirmat marţi dimineață că o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Afirmația a fost făcută la festivităţile prilejuite de aniversarea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

La plecarea de la festivităţi, înainte să se urce în maşină, premierul a fost întrebat dacă o va numi pe Kovesi la conducerea DNA, iar răspunsul acestuia a fost: "Da".

http://www.b1.ro/stiri/politica/victor-ponta-lasa-de-inteles-ca-o-va-numi-pe-laura-codru-a-kovesi-la-efia-dna-video-53251.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More