marți, 30 aprilie 2013

Felix face perfuzii cu nuplecabilitate spre pușcărie


Cu cinci minute înainte ca Curtea Supremă de Justiţie a Confederaţiei Interstelare a planetelor din Galaxia Calea Lactee să decidă condamnarea sa, mogulul pământean Dan Voiculescu, zis Felix de către opinia publică, numit logic Pisi de către subordonaţi, s-a baricadat în vechiul său sediul din strada Gârlei şi a făcut apel la Curtea de Apel Intergalactică, cerând să aducă noi martori.

Primul dintre aceştia era Excelenţa Sa Krrrl, ambasadorul alungiţilor grey din sistemul Sirius, care dăduse aprobarea strămutării procesului său la nivel galactic.

Al doilea nu putea fi decât Înălţimea Sa Fronium Calopticianistul, liderul lumilor nealiniate din nebuloasa Andromeda, ambasador plenipotenţiar pentru Galaxia Calea Lactee.

Scârbiţi de atâta procesomanie, pentru că extratereştrii ăştia nu au atâta răbdare ca pământenii, cei doi s-au reunit la o cafea în sistemul Chulak, pentru a se consulta cu zeii antici... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More