vineri, 19 aprilie 2013

Executivul ar da pomeni electorale în anul 2016


USL = Urmează Sărăcie Lucie... dacă în 2016, evident, Cabinetul Ponta se va mai afla la putere.

România liberă: "Prognozele şi ţintele macroeconomice ale Guvernului pentru următorii trei ani s-au înrăutăţit semnificativ. În plus, România nu mai are ca obiectiv o dată certă pentru aderarea la moneda euro. Toate cifrele apar pe larg în programul de convergenţă pe care guvernul l-a dat publicităţii."

Este atât de hilar ca acum, în primăvara anului 2013, Guvernul să emită astfel de prognoze, încât mass-media nici nu ar trebui să mediatizeze prea mult aşa ceva. E clar ca lumina zilei ce se urmăreşte.

Vin tot mai multe semne că Victor Ponta ştie că nu mai are bani pentru pensii şi salarii la bugetari în a doua parte a anului. Aşa se explică faptul că premierul a devenit brusc culant în relaţia cu instituţiile europene şi face mari compromisuri pe criteriul politic.

Dar, conform protocolului pe care îl are cu vulpoiul Traian Băsescu, situaţia economică este exclusiv responsabilitatea Executivului şi preşedintele s-a angajat să nu interfereze nicicum. Aşa că toate nereuşitele economice vor fi decontate la greu de guvern. Şi deja sunt o mulţime, dar faţă de ce se pare că vine asta de acum e parfum de tei.... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More