sâmbătă, 23 martie 2013

Viziunea unui simplu cetăţean


Viziunea unui simplu cetăţean

        Monica Macovei : "Eu sunt coșmarul lui Ponta, Năstase, Antonescu și Voiculescu, cu mine nu le merge. Vă propun un nou început, vă propun să devenim un partid al reformiștilor. Propun această moțiune membrilor PDL care au ținut piept atacurilor USL și nu au făcut blat cu adversarii. Acelor membri care vor un candidat la prezidențiale în 2014 capabil să-l înfrângă pe Antonescu, Voiculescu și Ponta împreună."
        Ei da azi Monica Macovei pierde în faţa celor 5000 de aleşi, dar v-a câştiga în fata electoratului de dreapta. Doamna Macovei a pierdut în aparenţă dar a câştigat în ADEVĂR, tot electoratul de dreaptă a văzut blaturile Blaga & Udrea, el nu poate fii amăgit cu mici şi bere şi alianţe sau PNL sau PSD. Electoratul de dreapta este sătul de ARANJAMENTE şi MAŞINAŢIUNI, el nu mai are nevoie de promisiuni. Electoratul cu adevărat de dreapta ştie că PDL trebuie REFORMAT TOTAL, el vrea un partid crescut din cenuşa. Un partid care să poată face diferenţa între stânga comunistă şi AŞA ZISA DREAPTA care consideră accesul la guvernare şi interesele de partid şi personale deasupra intereselor naţionale. Electoratul de dreapta votează STATUL DE DREPT şi pe acel candidat care ştie ce este DOCTRINA DE DREPTA nu numai în discursuri pompoase. Vremea teatrului politic pentru noi cei care susţinem dreaptă a trecut.
         Domnilor candidaţi pentru dreapta să nu uitaţi pe noi nu ne mai interesează PALAVRAGEALA POLITICĂ, vremea vorbelor a trecut! VĂ întreb pe voi cei 5000 de participanţi la acest congres: Domnilor eleganţi îmbrăcaţi şi că re mai de care mai bogaţi:
         VOI PERSONAL DIN AVERILE VOASTRE CÂTE LOCURI DE MUNCĂ AŢI CREAT? EI DA ŞTIU CĂ AVEŢI AVERI IMPRESIONANTE, LOCUIŢI ÎN VILE POMPOASE ŞI CIRCULAŢI CU MAŞINI DE LUX! DAR EFECTIV VOI CÂTE LOCURI DE MUNCĂ AŢI CREAT? SĂ NU VENIŢI CU RĂSPUNSURI DE FELUL: PĂI AM CREAT LEGI, PĂI AM INTERMEDIAT... ŞI ETC. EU CĂ UN SIMPLU CETĂŢEAN ŞTIU UN LUCRU! POŢI CLĂDI DREAPTA ÎNSĂŞI TU, PRIN CONTRIBUŢIA TA EFECTIVĂ! POŢI CREA BUNĂSTARE ŞI ÎN ACELAŞI TIMP SĂ CREŞTI ŞI TU CREÂND LOCURI DE MUNCĂ BINE PLĂTITE! ALTFEL LA CE ŢI-AI STRÂNS AVEREA, ŞI LA CE STRIGI ÎN GURA MARE CA EU SUNT DE DREAPTA!
        Cam atât doamna Monica Macovei & REFORMIŞTII şi nu fiţi supărată, nu aţi pierdut absolut nimic, de pierdut au pierdut ei cei 5000, iar voi REFORMIŞTII treceţi de acum la fapte şi veţi câştiga !


3 comentarii:

Alinata DA ar trebui sa acceleze constructia politica de dreapta .... dreapta adevarata. Ce facem cu stanga ? o stanga adevarata este necesara de asemenea.

Normal trebuie şi o stânga pentru a evita tendinţa de dictatura dar una europeană, nu una neocomunistă !

Asa ca sa-mi dau si eu cu parerea, nu cred ca Basescu nu a luat in calcul acest rezultat. Cred ca il stia dinainte. Acest adio PDL nu suna deloc bine pentru Blaga si cei care il vor urma. Dreapta are acum ocazia sa coaguleze pe cei care cred intr-adevar in ideile de dreapta si nu sufera de sindromul ciorii vopsite. Daca vor fi in stare sa arate natiei ca stiu sa faca o politica curata in interesul tuturor sunt sanse sa iesim din mocirla ultimilor ani . Nu trebuie sa se lase intimidati nici de politicienii partii adverse nici de media. Trebuie insa sa convinga majoritatea muta ca merita sa se prezinte la vot. E greu dar nu imposibil. Succes!

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More