joi, 7 martie 2013

VICTORICA VIORICA by Cristina Dana Preda

 Despre domnul Victorica Viorica sunt foarte multe de spus, el fiind un personaj atat de complex in infantilitatea lui, incat este necesara o sita foarte deasa si stransa, pentru a putea pastra cate ceva din actiunile lui, de-a lungul anilor. Plecat de tanar pe calea profitabila a politicului, carat ani in sir in carca prea larga si prea confortabila a insusi modelului si sefului sau Aditu, escaladand mai mult taras treptele puterii si ajungand sa puna laba piciorul lui lat si lung peste sefia partidului din care face parte si apoi, asta ne mai lipsea, in mod fatal, trezindu-ne cu el in postura total nepotrivita de Premier al tarii noastre. Astfel avem tot dreptul din lume sa ne intrebam, ce blestem s-a abatut asupra Romaniei, de s-a ajuns la disperata situatie, de a fi condusi de un copil mare si rasfatat, care se rastoarna si face tumbe cu masinutele si cu motocicletutele, care copiaza si semneaza ceea ce nu-i apartine dar atribuindu-si meritele si tragand foloasele, care minte pe oricine cu inocenta patologica, neinteleasa de nimeni pana acum, poate doar de medicii de specialitate, care sfideaza in mod inconstient si la nivel oficial, pe toti partenerii occidentali ai tarii, luandu-i in mare zeflemea, pacalind si uimind o Europa intreaga, care se joaca zilnic, deja de prea mult timp, de-a mamicuta si de-a taticutu, impreuna  cu amicii lui Danutica si Crinutica, considerand toti trei ca Romania este de fapt ca si curtea lor comuna, un loc unde ei se pot juca si unde pot face orice isi doresc dar drama noastra mare este ca, toate acestea se petrec sub privirile ingaduitoare si admirative ale electoratului roman care, de ce sa nu recunoastem, ii simpatizeaza de nu mai poate dupa ei. Acum, de putina vreme incoace, si-a gasit o noua joaca domul Victorica Viorica, cea a prietenului Presedintelui cica, pe care nici el nu o crede, d-apoi noi astia mai patitii...nici atat.

1 comentarii:

Aceeasi situatie ca si ieri, am citit articolul, erau trei aprecieri cu extraordinar, am mai dat o apreciere si s-au facut in total patru aprecieri cu extraordinar si in mod curios acum sunt doar doua si nu stiu care este explicatia.
Daca este o problema tehnica, sau una de genul dosarelor X.
Va rog, sa va uitati si sa analizati aceasta situatie pentru ca, daca nu imi apare aprecierea este ca si cum nu as citi si nu as aprecia articolele de pe acest blog astfel, creandu-mi senzatia ca nu pot aprecia ceva ce imi place mult. De asemenea, ar putea fi interesant de vizualizat si cate persoane au citit articolele de pe blog-ul dvs. Cu stima, Schengen

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More