marți, 12 martie 2013

pentru ,,popor "


ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI !

         Bravo ,, popor " (ei da popor alegător de USLA), super cei aproximativ 4 milioane de spălaţi pe creier de către Latrinele Turnătorului au ales un parlament de penali. Şi ce s-au gândit penalii dacă tot i-au ales, ei s-au gândit că trebuie să îşi mărească salariile ca de inflaţia este în creştere de ce ar trebui să plătească ei pentru greşeală, poporului "

        ,,Iata ca ei si-au marit salariile cu cat pai simplu cu salariul minim pe economie . Da, desi au promis ca nu-si vor creste salariile, deputatii au salarii mai mari incepand chiar din prima luna de la investire.
In medie, in ianuarie 2013, salariile noilor deputati au crescut cu circa 700 de lei fata de legislatura trecuta, fata de ianuarie 2012.
Cat un salariu minim! Cel mai mare salariu il are in acest moment Valeriu Zgonea (PSD), presedintele Camerei Deputatilor.
El a primit in luna ianuarie 2013 o indemnizatie neta de 6.188 de lei. Cu 426 mai mult decat in octombrie 2012, cand era tot presedintele Camerei! Zgonea a primit o indemnizatie de 5.762 lei la finele anului trecut, cat a fost seful deputatilor.
Pe locurile urmatoare la salarii se plaseaza Eduard Hellvig (PNL), Viorel Hrebenciuc (PSD), Miron Mitrea (PSD) si Ioan Oltean (PDL), toti cu cate 5.700 de lei. "
                                                                                             sursa : www . stiri-az.ro
        Ei da fiţi liniştiţi iată uitaţi la Lista salariilor noii puteri veţi vedea salarii dela 6100 maxim (fără restul de cheltuieli, normal aleşii trebuie să aibă decontări de transport, de cazare, de plată a rudelor puse în birourile parlamentare şi să nu uităm de atenţiile primite dacă rezolvă unele probleme), normal nu veţi vedea în lista salariile miniştrilor, ei da asta e SECRET DE STAT.

        NU ,, popor " ei merită pe deplin aceste salarii că doar vouă v-a scăzut puterea de cumpărare, se închid tot mai multe mici afaceri, la o vizită medicală în curând doar o să speraţi că veţi merge deoarece SISTEMUL MEDICAL este în colaps nici măcar cu spaga nu veţi mai putea merge, vreţi să munciţi, păi unde aici în România uitaţi de asta, în străinătate uitaţi încet şi de străinătate. Visaţi la o pensie uitaţi şi de pensie. Ce să mai zic super ,, popor ".

ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More