duminică, 10 martie 2013

Noi vrem Rusia ...



Noi vrem Rusia ...

        Sunt sigur că, Mumia " (iLiescu) a votat aseară Robert Turcescu, oare a făcut poza cu el? Ar fi o poză de album nu Turcescu şi iLici după miezul nopţii. Schengen, ce Schengen România este demnă şi are coloana vertebrală. Vreţi să spuneţi că nu are, păi de ce spuneţi că nu are. Încă din 1947 a şters de pe harta dreaptă a băgat-o după gratii, şi a fost necruţătoare cu ea, a exterminat-o pur şi simplu. Păi da a hotărât să meargă către MARELE RĂSĂRIT... către Rusia. Ei da şi iată 45 de ani a ţinut România în comunism efectiv, în 1989 unii romani au încercat să o scoată. Dar influenţa tot a rămas păi am ales tot influenta MARELUI RĂSĂRIT: JOS RAŢIU la-nceput iar mai apoi JOS BĂSESCU. Ei da noi vrem şi un pic de Schengen dar noi vrem un Schengen românesc.
          Ei da noi vrem Europa occidentală dar numai pentru ca să primim bani de la ei, bani care să îi înmulţim prin spăgi şi corupţie la nivel european. Noi avem demnitate şi istorie noi suntem părinţii Europei (noi dacii dar fără Traian), cum îşi permit nişte NEAVENIŢI OCCIDENTALI să ne spună ce să facem noi. Da rupţii în coate Merkel, Barroso, mâncătorii de reni (nu nu mâncătorii de cai verzi, ştiţi acei cai care noi nu i-am exportat, lasă că îi ţinem pentru noi)... noi avem coloana vertebrală şi spunem Putin e o mare personalitate. Păi da am mers în parlamentul European cu JIJI care şi-a dus şi turma de spagari, ei da pe Severin şi mai nou pe simbolul JUSTIŢIEI EUROPENE pe madame Temniceru care acompaniata de Corina Creţu care spune despre Merkel:
"Angela Merkel nu ar fi avut nicio şansă în politica din România, pentru că oamenii ar fi schimbat sigur postul din telecomandă atunci când ar fi văzut-o la televizor"

           Deci de ce spuneţi voi ca romanii nu au coloana vertebrala. Noi vrem MARELE RĂSĂRIT si gata, noi vrem comunism si nu vom precupeţi nici un moment sa nu ieşim din Europa si sa ne alăturăm MARELUI RĂSĂRIT. Da mai ales ca ne si dau motiv pai europenii ăştia occidentali au îndrăzneala sa spună ca nu ne vor mai da bani, cum adică sa nu ne dea bani acum ca Fenechiu si Sova (va mai amintiţi nu si de niscaiva relaţii avocăţeşti pOnta & sOva), acum ca JUSTIŢIA este aproape îngenunchiată, Oltchimul îl tăiem la fier vechi in curând, de Mechel de acum ştim sigur el cu siguranţă va fii tăiat la fier vechi si câteva mii de oameni ajunşi in strada fara loc de munca nu vor mai avea loc de munca in împrejurimi (da vor primi si bani peste ani de judecata, pana atunci sa tina post, iar daca vor sa muncească ia sa mai meargă ei in străinătate, eventual sa meargă in Rusia la Putin ca in Europa ce sa facă?). Pai da la Hidro serv a venit din partea guvernului SOCIALIST un adevărat CAPITALIST care nu sta de vorba cu PLEBEA el sta la masa doar cu directorii si hotăraşte restructurările si spune MAI NESPĂLAŢILOR cum va permiteţi voi sa staţi la o masa cu noi ia mai ieşiţi voi din sala noi vom hotărî ce vom face mai apoi mergeţi in instanţă (de peste ani oricum se va uita ce sa întâmplat si voi rămâneţi cu nişte hârtii de la Justiţie)
POnta, pOnta cum îndrăzneşti tu sa ne ceri arierate spun BARONII LOCALI care stăpâni de acum pe situaţie se întorc cu MELANCOLIE TOVĂRĂŞEASCA către vremurile prefecţilor si primarilor comunişti care tăiau si spânzurau ei hotărau orice funcţie de cât de bine ştia activistul de partid sa colecteze spăgile de la cei care mergeau la ei cu diverse probleme. Ei spun clar NOI SUNTEM STĂPÂNII, tu pOnta faci ce îţi spunem sau te schimbam, tu cu banii noştri nu te pui NOI TĂIEM SI SPÂNZURAM in aceasta colonie ROMÂNIA.
           Da ar mai fii multe de spus dar mai lăsam si pe alta data, ca doar tot aici rămânem, rămânem la nivelul discuţiilor, vom discuta si ne vom uita cu ochii blegi la un film văzut deja de romani in 1947, şi vom fii la fel de GENTLEMANI ca atunci şi nu vom ieşi în stradă, vom aştepta până când ei ALEŞII NEAMULUI ne vor pune o botniţă şi nu vom mai putea comenta, ei da eventual la un vechi proiect nerealizat la canalul DUNĂRE BUCUREŞTI vom fii poate dizidenţi fără glas.

Totuşi dacă vă hotărâţi să ieşiţi în stradă şi să vă hotărâţi soarta vă invit la o unire a orgoliilor şi căutare a căii copiilor voştri într-un sper mare:








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More