sâmbătă, 16 martie 2013

nicOlaescu si perseverenta



ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI 

       Sună bine la urechea romanului nu: DESFIINŢĂM BIROCRAŢIA ! Iată că BULDOZERUL care ani de-a rândul calca SISTEMUL DE SĂNĂTATE mai vrea să pună o lopată peste ea şi trece cu greutate şi mai mare peste ea. Ei da doar fiţi liniştiţi toţi vor rămâne la locul lor se vor împărţi în mai multe birouri şi birouri mici , dar se va mai infinta încă o suprastructură regională unde nu vor lucra decât medici nu vor mai fii birocraţi medicii vor primii birouri în afară spitalelor şi nu v-a mai trebui să se ocupe cu sănătatea oamenilor ci cu hârtii plictisitoare aducătoare de SPĂGI MAI MARI doar că de data asta nu vor primi semnătura finală de la un birocrat vor primi PARAFA MEDICULUI (desigur o şpagă mai mică trebuie să dea şi la municipiu şi la judeţ, dar spaga mare trebuie să o dea MEDICULUI BIROCRAT ŞEF) Nimic nou sub soare HOŢIA este la ea acasă în ROMÂNIA de la cel mai înalt nivel până la cel mai mic

       Super desfiinţăm birocraţia. Dragnea pierde valoare, şi pierde startul nu este el cel care porneşte regionalizarea nicOlaescu porneşte primul, Întrecerea socialistă a pornit tovarăşi, ei se întrec între ei, tovarăşul pOnta sta pe tuşă şi se uită, uneori mai da din umeri cu un zâmbet nătăfleţ păi eu nu am ştiut, doar că atunci când baronii îi aruncă hârtia în faţă şi îi spun SEMNEAZĂ pOnta că de aceea te-am pus aici SEMNEZI CĂ POPA ŞI TACI !. Tovarăşe pOnta ce faci curtea se răscoală ce v-a spune paharnicul dRagnea dacă vede că paharnicul nicOlaescu (ştiţi asta e paharnicul lui crinel ăla din aşa zisul partid liberal, cică viitoarea opoziţie).
       Ei da dar să revenim la cel ce a mai fost odată ministru şi care atunci a mai bagat diferite bombe în SĂNĂTATE. Iată că în în 2008 în august (normal în vacanţă parlamentară, probabil a visat ceva în weekend pe plajă vreunei mari) Ministerul Sănătăţii a anunţat, în luna mai, că vor fi construite, în următorii patru ani, 32 de spitale noi, investiţia totală ridicându-se la peste 2,7 miliarde euro. În Timişoara, Iaşi, Craiova şi Targu-Mures vor fi construite spitale regionale de urgenţă, în timp ce în judeţele Alba, Galaţi, Arad, Bacău, Bistriţa, Braşov, Brăila, Călăraşi, Hunedoara, Mehedinţi, Giurgiu, Bihor, Neamţ, Argeş, Prahova, Caraş-Severin, Sibiu şi Suceava vor fi ridicate, până în 2012, spitale judeţene de urgenţă. Pe lângă cele patru spitale regionale şi cele 18 judeţene de urgenţă, investiţiile vizează şi 10 spitale municipale, orăşeneşti şi comunale.
"Spitalele regionale şi cele judeţene sunt concepute ca un ansamblu unitar, modular, având între 460 şi 800 de paturi", a precizat ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu. Super nu 2, 7 miliarde euro (deja se previziona pe plan mondial CRIZĂ ECONOMICĂ, dar opozantul taRiceanu a semnat că popă) pentru clientela politică, bani aruncaţi în vânt adică nu în buzunarele MILIARDARILOR DE CARTON.
       Da doar ca bomba mai mare a fost legea care bantuie peste ani cea a ministrul Nicolaescu a reuşit să modifice Legea Colegiului Farmaciştilor în aşa fel încât atribuţiile acestuia au devenit aproape simbolice, fapt ce a determinat în ultimii ani înfiinţarea haotică de noi aşa-zise farmacii, fără consultarea Colegiilor judeţene ale farmaciştilor, la bunul plac al tuturor neprofesioniştilor, care au făcut din activitatea farmaceutică o afacere comercială, fără reguli profesionale, chiar dacă există obligaţia angajării unui farmacist pentru conducerea activităţii .
       Ei da tot în 2008 acest DISTRUGĂTOR al SISTEMULUI de sănătate a fost criticat însăşi de membrii actualei ALIANŢE PENTRU DISTRUGEREA ROMÂNIEI USLA sia iată cum PSD solicita demisia ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, din cauza intenţiei sale de a implementa un program de evaluare a activităţii medicilor în funcţie de numărul pacienţilor, în caz contrar va depune o moţiune simplă la Camera Deputaţilor, a anunţat miercuri vicepreşedintele Rodica Nassar. Păi da pe atunci se mima alt teatru în timp ce după cum am spus ceva mai sus burduşea buzunarele foştilor şi actualilor BANDIŢI cu 2,7 miliarde de euro (menţionez încă odată pe atunci taRiceanu era jucător la JAF, azi desigur face opoziţie oare primeşte doar firmituri de acea se revoltă ?) pe atunci .
         Ei dar oare nu are acest ministru şi niscaiva probleme cu legea. Da desigur era ceva normal să aibă, deoarece etalonul principal de intrare în USLA la butoane este să ai ceva probleme cu legea într-un fel sau altul să participi la FURT DE ÎNALT NIVEL. În mai 2008, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au început urmărirea penală împotriva lui Eugen Nicolăescu și a deputatului Cristian Boureanu, vicepreședinte al PD-L, pentru „abuz în serviciu contra intereselor publice”. Cei doi sunt acuzați că, în anul 2000, pe când erau membri în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Loteria Națională, au aprobat un act adițional la un contract dintre Loterie și firma grecească Intracom, care a adus companiei românești pagube de peste 120 de milioane de euro.
        Liberalii vor să numească la şefia CNAS București un om cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru inginerii financiare şi medicale • Printr-un contract de asociere cu dedicaţie, Adrian Neacşu a direcţionat fondurile Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov către firmă controlată chiar de el • Neacşu este acuzat de angajaţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov că a încasat mari sume de bani, „la negru”, de la medicii externi care efectuau operaţii de cezariană
Liderul PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu (foto), insistă ca în fruntea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate să fie instalat Adrian Neaşcu, un medic controversat care, prin intermediul mai multor firme pe care le controlează direct sau prin interpuşi, a căpuşat Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov şi, totodată, s-a abonat la fondurile publice ale Sănătăţii.
Adrian Neacşu este în prezent lider al PNL Sector 2, consilier general la Capitală din partea liberalilor şi, în același timp, preşedinte al Comisiei de Sănătate și Protecție Socială. De fapt, Eugen Nicolăescu l-a impus pe lista PNL pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în detrimentul oamenilor propuşi de către primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. Adrian Neacşu a intenţionat să candideze pentru un fotoliu de deputat pe lista USL, din partea PNL, pe un colegiu din Capitală. Deși inițial a fost luat în calcul, acesta a fost lăsat pe dinafară, atunci când lista a fost trimisă la Biroul Electoral.

Deocamdata doar atat despre BULDOZERUL care trece de ani de zile peste SISTEMUL DE SANATATE ROMANESC nicOlaescu , ei da :

ROMANI DORMIŢI LINIŞTIŢI PUTEREA ARE GRIJĂ DE VOI 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More