sâmbătă, 30 martie 2013

Mazăre şi Mazaria


Mazăre şi Mazaria


 

Plan de dezvoltare al portului Constanta

        În atenţia prim piratului aflat la cârma României pOnta naum, prin prezenta scrisoare îţi trimit planul obligatoriu de dezvoltare a portului Constanta si inprejurimile  după preluarea obligatorie pachetului majoritar de acţiuni de la stat de către Liga piraţilor independenţi (Consiliul municipal) Constantă condus de Mazăre & Neicuşor.

Planul conţine dezvoltarea portului Constanta & inprejurimile şi conţine următoarele puncte:

1. Dorim declararea portului şi oraşului Constanta şi împrejurimile ca şi o colonie autonomă.
2. Colonia autonomă Constanta va fi ruptă de România şi va trece în proprietatea Mazăre & Neicuşor & USLA comp LTD.
3. Ţinutul, regiunea autonomă după câştigarea independenţei (în urma ajutorului dat la lovitura de stat din vara anului trecut) se v-a constitui ca şi o colonie independent şi va lua numele conducătorului suprem Mazaria.
4. Hotelierii care au reuşit să fure de la sindicate ale fostei R. S. R. hotelurile, se vor constitui în Senatul Mazariei, iar restul de oameni de afaceri care au dovedit prin fapte clare de corupţie, cei care au furat mai mult şi au reuşit să scape de procuratura lui Băsescu vor constitui Camera deputaţilor a Mazariei.
5. Parlamentul Mazariei va fi constituit în clădirea Cazinoului din Constanta , unde parlamentarii la partidele de poker vor putea să conceapă planurile trimestriale de furat din bugetul Coloniei şi de împărţire a teritoriilor.
5. Înainte de deschiderea sezonului estival se va face Constituţia Mazariei.
6. Datorită contribuţiei evidente la lovitura de stat din vara anului trecut şi în construirea regimului USLAMIST statul Roman (care se va fărâmiţa între timp în 8 colonii) este obligat să plătească 150 de ani despăgubiri substanţiale care vor fi în cuantum de o optime din bugetul României.
7. Toate funcţiile de stat vor fii desfiinţate şi vor fii înlocuite de funcţiile coloniale.
8. Pe teritoriul Mazariei nu vor exista DNA , ANI, Procuratura , Poliţie Garda Financiara vor fi înlocuite cu firme private date pe mâna foştilor ofiţeri de securitate, fosta teroare şi represiune a fostei RSR.
9. O optime din fondurile europene şi din viitoarele împrumuturi de la FMI vor fi redirecţionate către parlamentul Mazariei .
10. Colonia Mazariei v-a ieşi din comunitatea europeană în privinţa MCV şi nu permite nici o interferenţă în legile stricte ale coloniei.

       PS. Ai înţeles nu cele 1o porunci. POnta piţărelule ? , considera acest plan ca un plan care trebuie să îl duci obligatoriu la îndeplinire şi ţine cont că tu cu mine nu ai ce discuta în privinţa planului, de altfel crin ştie de asta şi îl va introduce în constituţia viitoare care deja o scriem împreună cu varanul, dragnea, fenechiu, patriciu, vântă, iliescu de câţiva ani. Ia gândeşte şi tu un pic ia imaginează-ţi vaporaşele alegorice în care generalii NATO vor păşi umil şi în loc de salutul la drapelul NATO ei vor da onorul la BENTIŢA TRICOLORĂ, şi leşinatele mele în costumul Evei vor face instrucţie de front învăţându-i în paşi de dans în imnuri cantate de gută şi adi Minune.

       Vom face şi partide de paintball cu arme din contrabanda făcuta de noi pe mare, vor fi prezenţi aici mulţi şefi din coloniile africane, ce de bani ce de averi vom mai strânge. Gândeşte-te că voi face obligatorie transformarea cluburilor bordeluri, fiecare hotel pe lângă terase şi care alegorice pe care se va face striptease şi sex în direct pe ritmuri de neuitat de manele va fi obligat să aibă bordel propriu, Bangkokul se poate ascunde pe lângă noi. Cafenelele vor vinde în mod obligatoriu haşiş, şi heroină că doar de aia avem port nu ce să le dăm noi dreptul ăsta Olandei? Bine mai pOnta deci ai înţeles nu planul meu, hai nu te mai fă atât ştiu că sângele apa nu se face naumul din tine de abia aşteaptă să ia şpaga .



Cetăţeni l-aţi ales îi meritaţi !

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More