vineri, 29 martie 2013

Conferinţă naţională a presei?


Mihnea Măruţă face apel la confraţi pentru organizarea unei conferinţe naţionale a presei şi afirmă că instituţia de presă (dintre câte mai sunt acum cu onorabilitate) care organizează sau iniţiază aşa ceva poate rămâne astfel în istoria presei române.

Ideea este bună, ca principiu, dar cred că nu se va ajunge la absolut nici un rezultat concret. Cel mult nişte oameni de bună-credinţă se vor întâlni într-un loc cu nişte oameni de rea-credinţă, vor ieşi cel puţin nişte scandaluri colaterale, dacă nu unul generalizat şi nu se va ajunge nicăieri astfel.


Conferinţă naţională a presei? Haida-de! Să fim serioşi! Cu cine? Cu SRS, CTP, Nistorescu, Chirieac, Adi Ursu şi Creţuleasca? Mai bine fără decât aşa.

Este mult mai bună, cred eu, politica paşilor mărunţi. În primul rând, avem o certitudine: există jurnalişti profesionişti serioşi care ar fi capabili să revigoreze statutul plăpând de azi al breslei. Însă numai în anumite condiţii... citeşte tot aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More