sâmbătă, 16 martie 2013

ACUM (!!!), ESTE MOMENTUL PENTRU O NOUA REVOLUTIE !!! CEREM DEMISIA GUVERNULUI SI ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE !!!

Devine din ce in ce MAI CLAR ca ponta, antonescu si usl nu reprezinta interesele Romaniei si ale romanilor, ci ale penalilor din guvern si din majoritatea parlamentara !

Asa cum am mai scris in multe din postarile mele precedente, TOTI ROMANII TERBUIE SA IASA IN STRADA SI, ASTFEL, SA DETERMINE DEMISIA GUVERNULUI !

In DOAR 10 luni, guvernul ponta si majoritatea parlamentara USL au "reusit" DEMOLAREA a ceea ce Traian Basescu si fostele guvernari PDL au realizat in ANI si ANI de zile !!!

NU AVEM VOIE sa uitam ce s-a intamplat in timpul regimului comunisto-ceausisit !


TOTI ROMANII TREBUIE SA IASA IN STRADA SI, ASTFEL, SA DETERMINE DEMISIA GUVERNULUI !
ROMANII INCEP SA SE TREZEASCA LA REALITATE SI…DORESC ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE !!!

DACA ponta si majoritatea parlamentara USL vor continua sa ignore, ATAT cerintele din Raportul MCV, ce privesc restabilirea COMPLETA a statului de drept in tara noastra, precum si cerintele SUPLIMENTARE (asociate Raportului MCV) votate, luni 11 martie 2013, în Consiliul de Afaceri Generale al Uniunii Europene, de catre TOŢI (!!!) cei 26 de miniştri de externe din U.E. ….

 DACA, la cele de mai sus, adaugam SI decizia de saptamana trecuta a Consiliului European pe Justitie si Afaceri Interne (JAI), de a amana, pentru un termen ulterior, nedefinit (!!!), aderarea Romaniei la Spatiul Schengen (datorita neindeplinirii TUTUROR cerintelor din Raportul MCV) …

ATUNCI…

Ajungem FOARTE CLAR la concluzia ca, sub conducerea "glorioasa" a usl,  tara noastra Romania va deveni, o republica bananiera, o tara izolata, aidoma Coreeei de Nord, cu consecinte dezastruoase din punct de vedere economic si, implicit, al nivelului de trai al TUTUROR romanilor,INDIFERENT de optiunile politice ale acestora ! ponta si majoritatea parlamentara USL


ACUM (!!!, dupa 10 luni de guvernare ponta si majoritate parlamentara USL, tara noastra se indreapta, cu pasi mari, NU inaite , ci INAPOI spre acelasi regim de trista amintire, care nu a putut fi distrus decat prin REVOLUTIA DIN 1989.

ACUM (!!!), a venit TIMPUL sa ne organizam si sa infaptuim o NOUA REVOLUTIE, pentru a alunga bezna neo-comunista pe care penalii, coruptii, mafiotii si incompetentii din USL incearca sa o instaureze in Romania  ! DOAR ASA ne vom putea ridica la inaltimea si generozitatea morala a celor care, in numele idealurilor supreme ale LIBERTATII, DEMOCRATIEI, STATULUI DE DREPT, INTEGRARII DEPLINE EURO-ATLANTICE si al unui NIVEL DE TRAI DECENT,  si-au data viata in decembrie 1989 ! Altfel sacrificiul lor a fost in van !

ACUM (!!!), opozitia parlamentara de dreapta, organizatiile non-guvernamentale, sindicatele si, in special, TOTI cei din societatea civila care se regasesc pe sine insasi in idealurile de mai sus, TREBUIE sa stranga randurile, sa FIE UNITI si sa ORGANIZEZE MITINGURI DE PROTEST, IN FIECARE ORAS DIN TARA, PRECUM SI IN ORASELE DIN ALTE TARI UNDE TRAIESC ROMANII NOSTRII, PANA CAND GUVERNUL ponta SI MAJORITATEA PARLAMENTARA USL VOR FI SILITE SA ABANDONEZE CONDUCEREA ACESTEI TARI  !!!

ACUM (!!!), FIECARE roman ONEST, capabil sa inteleaga gravitatea dezastrului in care a fost adusa Romania de catre USL, asteapta, in block-start-uri,  un SINGUR SEMNAL din partea opozitiei de dreapta, a ONG-urilor si a sindicatelor, pentru a IESI IN STRADA, in mod organizat !

ACUM (!!!), ESTE MOMENTUL PENTRU O NOUA REVOLUTIE !!!

ROMANII INCEP SA SE TREZEASCA LA REALITATE SI…DORESC ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE !!!
NU SUNTEM MAI PREJOS DECAT BULGARII !

NOI SUNTEM GATA ! ASTEPTAM SEMNALUL DE...START  !!!

Cititi si distribuiti, link-ul, mai departe !

 Va multumesc !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More