luni, 18 februarie 2013

Penalii, Guvernul şi ,, poporul - AI RĂBDARE "

Penalii, Guvernul şi ,, poporul - AI RĂBDARE " 


 A fost odată ca-n poveşti, a fost în România
O gaşcă mare de golani ce-au alungat sclavia
Noi nu ne-am confundat nicicând cu oamenii de bine
Veniţi şi neocomunişti şi fără de ruşine.

Refren:
Mai bine haimana, decât trădător
Mai bine huligan, decât dictator
Mai bine golan, decât activist
Mai bine mort, decât comunist.

Vrem libertate, nu comunism şi nici schimbări de formă
Şi de aceea securişti, să nu ne puneţi norma.
Noi nu vrem neocomunism nici neo libertate
Democraţii originale şi nici minciuni sfruntate.

Ne-aţi întrebat ce vrem aici, dar ştie toată ţara
Noi susţinem punctul 8 de la Timişoara.
A căzut 473, ce ţinea TVR
Legată în lanţurile ei, dar tot degeaba e.

Alegeri fără comunişti, fără nomenclatura
Şi nu vă temeţi de golani fără coloratură.
Din cei care-au murit aici, ne-am reîntors năluci
Să nu mai fie cum a fost, măcelul de atunci.

Da sună ca un film care l-am văzut în tinereţe, Profetul, aurul şi ardelenii " acolo am văzut bandiţi la drumul mare în America, şi era doar un film din era ceauşista, ei domnilor asta nu e film e realitatea bandiţii noştrii sunt guvernanţii, parlamentarii şi baronii nesătui, aurul este România şi impozitele plătite de noi şi de tot mai puţinele firme particulare care rezista cu greu la JAFUL FĂCUT ÎN MOD DESCHIS ZI DE ZI FĂRĂ REZERVE iar ţara este ţara noastră da ţara în care trăim din ce în ce mai greu.
Trăim de un an de zile un CALVAR un an de alegeri, referendumuri, congrese naţionale de partid, un an de DIVERSIUNI, DE MINCIUNĂ, DE SCANDALURI. Guvernaţii care nu ştiu să guverneze dar de furat ştiu să fure, e uşor să furi atunci când ai toate instrumentele la îndemână.
 Iată au adus Oltchimul într-un an de zile la stadiul de fier şi iată 3000 de oameni fără loc de muncă (asta doar cei care lucrează implicit la Oltchim, numărul locurilor de muncă distruse e mult mai mare), desigur uni dintre noi spun dai încolo că merita ca doar au votat USLA, ei nu domnilor nu este aşa da au greşit dar nu puteţi sta şi va uita la necazul unor oameni care deşi au greşit, aceşti bandiţi ştiu asta ei ştiu că noi nu ne solidarizam, noi aşteptam mari lideri noi aşteptam a celălalt să iasă în faţă, da ca nu care cumva să ne vadă prietenii, că nu care cumva să ne fie ruşine dar şi ziceţi lasă că dacă ăla ne rezolva ne lipim şi noi de reuşita lui ce trebuie noi să ne chinuim, las ca proştii rezolva ei şi în locul nostru, scuze dar văd iar starea de blazare care se instaurează, văd lume care nu îi pasă, şi cade iar în letargie aşteptând să treacă încă 4 ani. Ei dac iar aşteptaţi 4 ani ce să spun lumea nu se termină, dar pot să vă spun că vă meritaţi soarta. E curios şi inacceptabil se vede cu ochii deschişi tot cea ce se-ntâmplă, vedem că BANDIŢII îşi fac propria CONSTITUŢIE, iar voi staţi şi vă uitaţi ESTE INCREDIBIL, veţi spune AI RĂBDARE, păi da tot aşa aţi spus şi anul trecut când va spuneam ca CIUMA ROŞIE SE INSTAUREAZĂ ÎN ROMÂNIA aţi spus AI RĂBDARE şi ce să întâmplat păi se vede .

                     VA mai întreb până când veţi zice AI RĂBDARE ?

Ei da zilele trec în scandaluri, la CNADR se fură, CFR marfa va fi vândut exact ca şi Oltchimiul la preţ de fier vechi fabrici se închid, nivelul de trai scade zi de zi, viaţa devine mai scumpă zideai, tot mai multe întreprinderi private pun lacătul, nu se deschid întreprinderi noi, se accentuează ura interetnica, se încearcă ruperea relaţiilor cu Ungaria, se fac legi care sprijină penalii, penalii se îmbolnăvesc dar nu pot folosii clinicile din România (nu din naţionalism) ciudat toţi se îmbolnăvesc şi le trebuie clinici străine, păi romanul de rând în curând nu îşi va mai permite să meargă nici la policlinica din sat (ei nu că aş avea ceva cu cei care îşi permit să meargă afară doar aşa că diferenţa de statut deja e peste cea admisă până şi de cineva care susţine dreapta), dar şi mai grav PENALII schimba CONSTITUŢIA, dar penalii mai fac şi structura politică a ţării da ei vor să facă noile partide ei vor să facă PUTEREA ŞI OPOZIŢIA. E adevărat la ora actuală opoziţia este aproape invizibilă dar planul lor e clar vor ca puterea să fie PSD iar opoziţia să fie PNL iar în centru bulă de oxigen PPDD cu o CONSTITUŢIE proprie în care ei să facă tot cea ce vor. Ei vor ca PSD să fie stânga politica ia PNL dreapta politică dar fără nici o doctrină ei nu greşesc una singură DOCTRINA POLITICĂ A FURATULUI A HOŢIEI.

CETĂŢENI VA MI SPUN ODATĂ TRANZITIVĂ ŞI NU MAI SPUNEŢI  ,, AI RĂBDARE "!

PS. Ia uitaţi-vă la ei sunt sigur că eroii plâng şi vă spun NU MAI SPUNEŢI ,, AI RĂBDARE " ! Ei GOLANII VĂ SPUN DIN CERURI:


 A fost odată ca-n poveşti, a fost în România
O gaşcă mare de golani ce-au alungat sclavia
Noi nu ne-am confundat nicicând cu oamenii de bine
Veniţi şi neocomunişti şi fără de ruşine.

Refren:
Mai bine haimana, decât trădător
Mai bine huligan, decât dictator
Mai bine golan, decât activist
Mai bine mort, decât comunist.

Vrem libertate, nu comunism şi nici schimbări de formă
Şi de aceea securişti, să nu ne puneţi norma.
Noi nu vrem neocomunism nici neo libertate
Democraţii originale şi nici minciuni sfruntate.

Ne-aţi întrebat ce vrem aici, dar ştie toată ţara
Noi susţinem punctul 8 de la Timişoara.
A căzut 473, ce ţinea TVR
Legată în lanţurile ei, dar tot degeaba e.

Alegeri fără comunişti, fără nomenclatura
Şi nu vă temeţi de golani fără coloratură.
Din cei care-au murit aici, ne-am reîntors năluci
Să nu mai fie cum a fost, măcelul de atunci.

6 comentarii:

Chiar nu poți da cuiva să-ți corecteze gramatical stupizeniile astea de texte? Dovedești o lipsă de respect pentru puținii cititori pe care-i aveți.

1. De corectat le corectează corectorul... care este automat
2. Citeşte mesajul şi nu urmări greşelile
3. Fără respect şi fără curaj eşti tu cel care te ascunzi în spatele unei măşti de anonim...

Buna, Attila! Iti trimit maine o inregistrare vocala (cel putin o sa incerc! sper sa ma descurc). Ca veni vb, multiplele greseli din articolele tale le strica farmecul si le rapesc expresivitatea. Daca vrei, ti le corectez eu. A, si inca ceva - ar fi fain daca ai deschide si inchide programul cu imnul golanilor si cu celalalt cantec al lui paturca - nu-mi aduc aminte titlul, dar il caut si ti-l trimit.

Uite, la asta ma refer
http://www.youtube.com/watch?v=gr6CIu20aIc
GOLAN POST MORTEM

Mulţumesc Magdalena, da greşesc dar nu asta este esenţa, esenţa nu este de a căuta greşelile gramaticale, esenţa nu în greşelile gramaticale este, am făcut acest blog pentru a ne unii şi a deveni o voce, de corectat îmi voi corecta singur greşelile în timp chiar dacă pierd din aşa zisa audienta care se crede perfectă şi care nu greşeşte nimic, aştept înregistrarea şi de asemenea aştept să mai scrii pe blog, ţi se pare că nu eşti citită răbdare vei fii doar scrie !
Apropo voi scrie un articol despre acest subiect al greşelilor gramaticale !

MODIFICAREA CONSTITUTIEI.

Boicotaţi modificarea Constituţiei care a început în laboratorele parlamentului de către mercenari în frunte ` cu Crin Antonescu!

De un an de zile guvernul Ponta conduce România şi bunăstarea promisă constă din:

- Scumpirea alimentelor şi utilităţilor `cu 20/25 la sută.
- Taxe şi impozite `cu 20/100 mai mari.
- Intenţia de a restrâge şi cenzura libertăţi precum ar fi internetul!
- Imprumuturi la F.M.I., Baca Mondială şi de pe piaţa internă, pentrau a putea plătii pensiile şi salariile.
- Minciunile spuse înainte de alegeri, precum enorma minciună de repunere în funcţiune a Combinatului Oltchim, etc.

Politicienii în marea lor majoritate, indiferent de partid, dar mai ales a actualei puteri, vor o Constituţie pentru a se, şi ai proteja, pe cei care au distrus Romănia în ultimii 23 de ani şi care au făcut averi imense, pretinşii „oameni de afaceri” gen, Gigi Becali, Dan Voiculescu, politicieni, înalţi funcţionari ai statului, etc.
Căile de urmat sunt:

a) Boicotarea referedumlui care se va face pentru validarea Constituţiei.
b) Cunoaşterea Constituţiei şi dezbaterea acesteia, pentru a vedea ce articole corespund intereselor poporului român, care trebuie să redevină suveran pe ţara care au capturat-o, cei ce sunt, tot ce poate fi mai urât în istoria României!

CONSTITUTIA ROMANIEI - MODIFICARE -

Este timpul ca societatea civilă, să cunoască, să dezbată şi să propună modificarea Constituţiei pentru anii care urmează, temeinic, nu confuz, nu interpretabil, nu contradictoriu, nu `cusuprapuneri, nu `cu trimiteri, etc.

Primul articol nou: - Poporul român este suveran.

Condiţiile prin care poporul român îşi va exercita suveranitatea, va constituii încă un articol nou din Constituţie.

- Nu Parlamentul!
- Nu Guvernul!
- Nu Preşedenţia!
- Nu C.S.M. –ul!
- Nu Curtea Constitrutioanală!

Aceasta dezbatere se adreseaza romanilor. Nu sunt admise modificari, care să servească clasei politice, parlamentului, guvernului, partidelor, grupurilor de interese, justiţiei, etc. ci poporului român! Modificările vor fi acelea, care să elimine confuziile, suprapunerile, interpretarile, etc. Constituţia nu trebuie să transforme niciun organism al statului - Stat în Stat – Dorim ca puterea să fie redată poporului. Ne dorim un stat modern, `cu o Constituţie modernă, dar care să corespundă `cu realitatea, `cu stadiul de dezvoltare şi moralitate actual al României!

Accesaţi pentru dezbatere publică. Propuneri pentru modificarea Constituţiei de către societatea civilă.

http://issuu.com/viorel-muha/docs/constitutia_romaniei_pdf?mode=window.

Dezbaterile şi propunerile pe acest grup:

https://www.facebook.com/groups/381546228608886/

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More