marți, 12 februarie 2013

Concluziile Cazului Becali: buzişoare şi nesiguranţă


1. "România nu e un loc sigur", exact cum spune Gigi Becali. Nu (mai) este un loc sigur pentru infractori, aşa cum era până acum.

Acest lucru încep să-l înţeleagă tot mai mulţi indivizi de teapa lui Becali. Ei se gândesc acum care-ncotro să o şteargă, pentru că nu au clarviziunea şi nici forţa politică a celor care au dat în vara trecută o lovitură de stat eşuată.

Aceștia, văzând ce păţeşte Năstase şi având putere politică şi economică, şi-au propus să confişte România de la statul de drept pentru ei, ca să rămână în libertate şi să nu-şi piardă privilegiile obţinute prin rapt. Lupta aceasta pentru putere cumplită continuă şi acum, numai că este ca în filmul acela de groază cu buzişoare.

Nu ştiţi care film? Cel cu oamenii puternici, musculoşi, care stau pe teren solid, dar nişte buzişoare carnivore, implacabile, încep să le pape degeţelele, lent, inexorabil.

Victimele încep să urle, se zbat, fac ca trenul, ca sirena, ca personajul principal din orice film despre exorcizare, dar finalul este acelaşi: buzişoarele carnivore papă tot.

2. Crin Antonescu i-a dat ţeapă lui Becali. Acesta a rămas acum şi papagal singuratic în Parlament, şi cu banii luaţi de către PNL.

Aceia cu care şi-a cumpărat locul de parlamentar USL, ca să scape de condamnări şi de puşcărie, bulău şi paranghelie. Acum a început să încaseze condamnări... citește tot aici

1 comentarii:

Sa nu ne facem iluzii. Lupta va fi lunga.Sa nu patim ca melcul din poezia lui Ion Barbu.Pentru mine personal, primul semn ca am luat-o pe unde trebuia ar fi o constitutie si o legislatie teafara. Dar asta ar fi doar primul pas.

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More