duminică, 17 februarie 2013

Ce face dreapta politica?

Tulburarile din PDL sunt normale pana la un punct. S-au petrecut peste tot, in PSD, in PNL, cand s-au schimbat conducerile, de-ar fi sa ne amintim doar de "noaptea cutitelor lungi" cand a fost dat jos Adrian Nastase.

Cel mai bine este sa asistam in calitate de spectatori pana isi regleaza conturile, pozitiile de putere si de forta. Daca PDL este un partid serios si puternic va iesi din aceasta zbatere, posibil intarit, cu o conducere aleasa democratic.

Experienta politica si, mai ales electorala, "masinaria" de partid a PDL nu are acum echivalent in alte zone ale dreptei.

Este adevarat ca pana la viitoarele alegeri este suficient timp si pentru alte formatiuni sa-si intareasca structurile teritoriale, astfel incat sa egaleze functionarea actualei 'masinarii" a PDL, daca vor avea determinarea sa-si duca proiectele pana la capat.

Important este sa nu acceptam solutia vazuta acum de catre USL, conform careia in viitorul politic PSD si PNL vor ocupa laturile de stanga si de dreapta ale scenei, si-si vor imparti frateste "foloasele" si binefacerile guvernarii.

Asa ceva nu trebuie sa se intample si trebuie sa veghem cu totii la viitorul nostru politic.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More